My thoughts

En kväll @ Eros Ramazzotti

Hej fina ni!

Hur mår ni? Solen skiner upp, helt otroligt. Har inte denna höst varit lång? Blev liksom svinkallt redan i september och vintern har inte ens börjat. Aja, men nu till något betydligt roligare: igår var vi på Eros Ramazzotti i Globen. Som jag sa innan i veckan så bokade vi detta precis innan bröllopet ovetandes att det var ett år efter. Jag går sällan på konserter men slås varje gång hur mysigt det är, eller just denna konsert var mysigt. Jag såg ju Beyonce’s Formation Tour för några år sedan och det var den sjukaste upplevelsen jag skådat. Satt paralyserad, fastklistrad i stolen under hela showen för den var så grym och intensiv. Nu visste vi att det skulle bjudas på italiensk skönsång – och det blev det.

Jag fortsätter pudra på Carli Bybel paletten, älskar den. Testade några andra skuggor ur paletten samt ett lös-glow-puder som jag visade er på Instagram – kika in den.

Jag mötte upp A efter jobbet och vi åt Indiskt på Indian Garden. Tycker ni om indisk mat så MÅSTE ni ta er ett besök dit. Super trevlig personal och maten var helt galet god. Dom hade NAN-bröd med vitlök, smällde av.

Han smällde av hits på hits och karln har ju humor, han njöt verkligen på scenen och tog sig ann publiken. Hans dansmoves kan diskuteras men hans röst, wow. Nu förstod jag för första gången hur en person låter som är enormt musikalisk. Någon vidare show var det kanske inte men tycker man om hans musik så pass mycket så är man nog nöjd. Jag tyckte det bästa var att vara där tillsammans med Janne och A, det var toppen på kvällen.

Nu ska jag jobba på här framför datorn och senare i em ska jag till Emelie för att färga håret och piffa upp mig helt enkelt – längtar. Hoppas ni får en härlig torsdag vänner, PUSS!

Kommentarer

 1. Nea

  Hejsan! Kan inte du skriva ett inlägg om hårstilar för olika kroppsformer? Jag själv är päronformad plus size och vill verkligen göra något med mitt hår (det enda jag gör just nu är tvätta och lufttorka), skulle vara jätte intressant att läsa om olika kroppsformer och vad de kan tänkas passa i 🙂 Kram!

  1. Elin Molimenti
   Elin Molimenti

   Hej Nea!
   Det är lite svårt att jämföra kropp med hår för det är liksom två olika saker. Det spelar ingen roll vilken typ av kroppsform man har för att få en frisyr att passa. Det kan handla om ansiktsform, hudton, ögon, hårtyp och framförallt: vad man känner sig snyggast i. Jag tycker det inte finns några specifika regler inom hår: bara att man känner sig bekväm. Alla människor är olika och det är därför vi frisörer finns. Mitt tips är att du går till din frisör och ni tillsammans kommer fram till vad som passar just dig. STOR KRAM ❤️

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"