Beauty

Dr Dennis Gross Facial @ Skin Agency

I samarbete med Skin Agency

Hej vänner!

Hur mår ni? Jag mår hur bra som helst och vi har fullt hus här hemma med A’s bror, fru och deras lilla bebis Kyler. Men hörni, igår var jag hos finaste tjejerna på Skin Agency för att renovera mitt ansikte. Jag är verkligen sämst på att gå på regelbundna ansiktsbehandlingar. Vet inte om det ha och göra med att jag är lyckosam att ha bra hy och använder riktigt bra hudvård hemma. Men nu kände jag att mina porer lever sitt egna liv och min hy behövde få en ordentlig rengöring och framförallt – en boost.

Jag skulle då göra en ”Dr Dennis Gross Facial” som baseras endast på Dr Dennis Gross produkter. Om ni missat vad detta är för hudvårdsmärke så kan ni kika in produkterna HÄR (klick).

Denna mask kanske ni känner igen? Den heter DRx SpectraLite™ FaceWare Pro och är en ledljus-mask för hemmabruk som kan användas dagligen för att effektivt behandla både ålderstecken och acne. Den är bärbar med fästen så du behöver inte ligga still. Det är totalt 162 LED-lampor i masken och det finns tre olika våglängder av rött, infrarött och blått ljus så att du själv kan välja vad det är du behöver behandla; ålderstecken, acne eller både och: samtidigt.

Det var fina Cornelia som skulle lägga vantarna på mig. I denna behandling jag gjorde igår ingår: ”Dr Dennis Gross Facial” 1490 kr
-Hudanalys
-Djupgående rengöring
-Dr Dennis Gross kemiska Alpha Beta® Face Peel, vilket är en multifunktionell peel som skräddarsytt avlägsnar döda hudceller, verkar spänstgivande, utslätande och ger en fantastisk GLOW.
-Porrengöring med ånga
-Lätt nackmassage
-Dr Dennis Gross Hyaluronic Marine™ Hydrating Modeling Mask eller Age Erase Mask with Mega 10 Plus
-Avslutande produkter från Dr Dennis Gross

Så skönt när ångan kommer på och man känner att porerna är redo att poppas upp. Jag har en sjukt fast hud vilket gör att mina porer sitter liksom så djupt ner och är svåra att få bort. Cornelia gjorde även en kemisk peeling i tre steg:
STEG 1: Peelande med en kombination av AHA och BHA-syror.
STEG 2. Neutraliserande samtidigt som den återfuktar och ger huden massor av antioxidanter och vitaminer. 
STEG 3: Hyaluronic Marine Hudrating Modeling Mask – denna blå mask som återfuktar, plumpar och lugnar huden med hjälp av hyaluronsyra och alger från kalla vatten. 

Den här masken var riktigt skön efter allt poppande av porer och den kemiska peelingen. Vet ni en sak till då? Jo jag fick en nack/axlar massage när jag låg med masken. Det var helt underbart, maximal avkoppling.

Vi avslutade med C+collagen serien och Instant Radiance Sun Defence SPF för maximal glow. Denna behandling var precis det jag behövde och min hy är så ren, fått tillbaka lystern och igår när jag sminkade på mig så kände jag bara WOW. Ni vet hur jag är: när jag gillar något är jag evigt trogen. Jag har varit kund hos Skin Agency sedan dom öppnade och jag trivs så bra hos dom. Alltid i framkant med tiden, nya behandlingar, metoder och produktförnyelser. Elita som äger Skin Agency har jag känt i många år och jag är innerligt glad för den framgångsresa hon har gjort med salongen.

Jag vill självklart ger er en förmån att besöka tjejerna. Jag vill ge er 20% på alla behandlingar (ej injektioner). Samt vill jag även ge er samma rabattkod i deras hudvård-shop som gäller alla produkter (ej Dr Dennis Gross) när man handlar för ett värde över 400 kr. Ange ELIN20 i meddelandefältet vid bokning (HÄR) kan ni boka behandlingar – koden fram till 15/11. Ni måste besöka tjejerna, det finns så många behandlingar att välja bland som man inte trodde fanns – så i framkant är dom ❤️

Kommentarer

 1. Mikaela

  Har du bytt hudvårdsmärke från Skinceuticals till Dr Dennis Gross? Kan du göra ett blogginlägg om hur din hudvårdsrutin ser ut på morgon respektive kväll med steg, produkter osv? 🙏🏻

  1. Profilbild
   Elin Molimenti

   Nej det har jag inte 🙂 Jag har faktiskt vidgat mina vyer lite när det kommer till hudvård. Jag kan göra ett inlägg om det i veckan 😍 Kram

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"