Beauty

STARRING YOU – vinterns snyggaste makeup

Hej finaste ni!

Hur mår ni denna lördagskväll? Trodde inte jag skulle hinna få ut detta inlägg idag, men håll i hatten – här är jag. Jag gjorde årets snyggaste sminkning idag och vinters nyheter i sminkväg är outstanding. Jag gjorde också en snabb tutorial på Instagram (StyleElin) – glöm inte att kika in den. Kan smink vara min hobby?! Jag tror det…

Ni vet känslan när man har något nytt i sminkväskan och bara vill sätta sig ner och leka runt vid sminkbordet. Lika väl om man köpt nya kläder, man längtar till nästa dag. Sedan hade jag skaffat mig en helt ny studio hemma som jag verkligen ville köra första åkturen med. Visst blev det fint?

MAC har kommit ut med en vinter kollektion som är helt underbar. Bland annat dessa två face-paletterna (klick) som jag får panik utav – wow. Ena heter ”Light Mix” (t.v) och ”Medium Deep Mix” (t.h) och jag kunde inte bestämma mig vilken jag tyckte bäst som så jag blandade båda hejvilt. Dessa tog lyster och glow till en helt ny nivå, favoriten är ändå den mörkare varianten – ni måste testa.

Dom har även kommit ut med två ögonskuggspaletter (klick). Ena heter ”Natural Mix” (t.v) och ”Pink Mix” (t.h) – jag körde på den förstnämnda.

Sedan använde jag ett par fransar från Eylure ”Most Wanted” (KLICK) – börjar tycka om detta märke mer och mer.

SEDAN: WOW. Ni vet att jag inte är någon läppstift människa men när jag fick på kladdet på läpparna kände jag bara – WOW. Nej men jag blev riktigt paff hur sjukt fint det var. Den är i färgen ”Gold Star” och ni finner det HÄR (klick).

Foundation: (HÄR) *210N
Concealer: (HÄR) *NC20
Setting Powder: (HÄR)

Kommentarer

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"