Beauty

EN PERFEKT MAKE UP BAS

Hej finaste ni!

Hur mår ni? Jag mår hur bra som helst, sjukt stressad inför allt – ni förstår inte. Det som ska komma skall kommer bli så sjukt bra, jag kommer göra er bortskämda med content – betala tillbaka för min dåliga uppdatering. Men jag kör på med Instagram (StyleElin) i vanlig ordning så glöm inte att följa mig där. Men vänner; jag sitter ofta på Youtube och kollar på sminktutorials: dels för att jag tycker det är enormt lugnande men också för att det är roligt. Jag älskar Nicole Guerriero som har en stor YT-kanal om smink, hon är riktigt skön också. Där sminkade hon sig med ett märke jag aldrig hört talas om tidigare: DOES OF COLORS. Hon tog på concealern och myntade att det skulle kunna vara den bästa hon testat. Notera då att hon har ett helt hus med pressutskick med smink. Jag kunde inget annat att klicka mig in på sidan och beställa hem den. Som jag ser det finns märket endast på deras egna hemsida samt ULTA.

Jag klickade hem två foundations, två concealer, en svamp och en eye-liner penna. I FÄRGERNA:

 • 125 | MEDIUM TAN *foundation
 • 111 | LIGHT *foundation
 • 10 | LIGHT *concealer
 • 11 | LIGHT MEDIUM *concealer
 • SEAMLESS BEAUTY SPONGE *svamp
 • LOYAL *eyeliner penna

Det tog ca 1,5 vecka att få hem detta och jag fick betala tull på ca 450 kr. Jag brukar inte vara en person som köper bara för någon annan säger det men när jag såg denna applicera concealern så kände jag bara: JAG MÅSTE. När jag ändå var inne på hemsidan så blev jag såld på foundationen och jag brukar köpa två olika färger av allt för att vara säker. Men också för att ibland är jag brunare: då vill jag kunna använda samma produkt. Ni som följer mig på Instagram fick en snabb sminkvideo där jag gjorde gårdagens look.

Jag är såld, kan vara en av dom bästa foundations och concealer jag testat. Jag önskar till gudarna att dessa märke kommer till Sverige. Även svampen: äntligen kan jag byta bort ”Beauty Blender” som jag tycker har dålig kvalité. Jag får köpa nya svampar hela tiden, galen blir jag. Hade kalaset på halva dagen och kvällen igår: allt satt bra. Jag har inte utsatt produkterna för det viktiga testet: en hel dag på salongen. Jag ska tid på tisdag så jag kan uppdatera på Instagram hur allt satt under dagen – om ni vill?!

VAD ANVÄNDER JAG MER:

PRIMER: HÄR (klick)
FOUNDATION: HÄR (klick)
CONCEALER: HÄR (klick)
BRUNPUDER PALETT: HÄR (klick) *medium deep
SETTING POWDER: HÄR (klick)
HIGHLIGHT: HÄR (klick) *getlit ALL TIME FAV
ÖGONSKUGGSPALETT: HÄR (klick)
BRYN: HÄR (klick) *taupe
ROUGE: HÄR (klick)
MASCARA: HÄR (klick)
LÄPPGLANS: HÄR (klick)
SETTING SPRAY: HÄR (klick)

Åh vad jag älskar att testa nytt smink, hår blev till jobb och smink till hobby – perfekt kombination. Men nu ska jag fortsätta jobba och planera kommande vecka. Helger och vardag har gått ihop nu ett tag: men det är värt det. Hoppas ni fick lite inspiration och att ni får en mysig söndag ❤️

Kommentarer

 1. Felicia

  Dose of colors säljs på beautybay, då slipper du den hopplösa tullen eftersom det skickas från England (om jag minns rätt). Oftast fri frakt dessutom! 🙂

 2. Therese

  Är inte så förtjust i färgkombinationerna utav denna palette som dem gjort i samarbete med jackie aina, men älskar däremot ’soft glam’ – Där gjorde dom en fullpott! Även ’norvina’ paletten är grymt fin samt deras första ’modern renaissance’ såklart! Kvaliteten är dock alltid otroligt bra hos Anastasia! 😊👌

  1. Elin Molimenti

   Jag tycker den är perfekt för just brun-skugga 😍 Men håller med dig om SOFT GLAM – har alltid älskat den mest. KRAM

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"