Home

REDO FÖR ADVENT

JULSTJÄRNA 68cm (KLICK)

Hej vänner!

Men snälla raaaaraaaa, nu är julen kommen hörrni – tycker jag i alla fall. Vi flyttade in i huset i slutet på mars och detta är första julen i huset. Det negativa är att fasen vad stort det är: jag köpte nya ljusstakar förra året till lägenheten och vi har fönster från golv till tak så jag vet inte riktigt vart jag ska ställa dom. Sedan kan jag inte förstå hur man kan bygga ett såhär modernt hus och INTE sätta in eluttag ovanför fönstret?! SPECIELLT när fönsterbrädor är totalt borta. Stora eller många julstjärnor behövs i dessa maffiga fönster men jag vettefasen hur jag ska få dom att lysa. Men jag har en förträfflig kund som är elektriker som har lovat att hjälpa mig, håller alla tummar och tår att han kan lösa detta.

Vi har väldigt många fönster vilket är underbart men jag kan inte fylla varenda än med skrammel. Men jag har beställt dom omtalade julstjärnorna som jag verkligen älskar: jag funderar faktiskt på om det går att låta vissa sitta kvar efter julen. Dom är inte typiska julstjärnor och därför älskar jag dom. Denna är från Watt & Veke (klick) och jag har den i 68 cm, ni måste ha dessa hemma – DÖR SÅ fin den är.

1 HÄR – 2 HÄR – 3 HÄR

Nummer ett har jag lagt vantarna på och inväntar leverans, kommer bli magiskt här hemma. Trean har jag redan och funderar på att kamma hem en till.

LJUSSTAKE (HÄR)

Sedan mina vänner: jag köpte hem dessa magiska ljusstakar förra året och jag älskar dom. Jag har dom i krom och dom finns även i svart och mässing tror jag. Jag såg att dom var på 50% rabatt just nu (HÄR) – PASSA på: dom var helt slut förra året och jag lyckades få tag i några från olika sidor. Vi har tre fönsterbrädor på ovanvåningen, i ena gästrummet och två ynka i vårat sovrum. Jag blev överlycklig att det gick att använda dom igen: jag hade en tanke på att köpa en piedestal att ställa dom på för jag älskar dessa så mycket. Sedan har vi en trädgård som jag verkligen vill pynta upp. Eller mer sätta ljusslingor överallt och jag ska fasen ha en lysande ren eller något. Tror dock att hundarna kommer slakta den men jag ska ha ett lysande djur i trädgården. Jag vill ändå tänka igenom mina beslut för det är inte billigt att julpynta hemma och jag vill kunna slänga fram allt år in och år ut utan att byta ut.

1 HÄR – 2 HÄR – 3 HÄR

Okej, julstjärnan till vänster är så förbannat snygg. Vi har ett fönster i korridoren på ovanvåningen som denna skulle passa PERFEKT i. Den är 80cm för lite över 200 kr – TAGET. Tänk vad mysigt att den lyser upp korridoren, gaaahhhh. Sedan hittade jag en hängande ”fyrverkeri” kind of sak-lampa som jag tyckte var riktigt snygg. Då tänkte jag hänga denna i ett hörn i köket – hur mysigt?! Hittade en annan som poppade lite mer, till ynka priset av 169 kr (HÄR). Nej men jag är så taggad på jul i huset, ni anar inte. Jag ska äntligen få en STOR gran och pynta precis som man gjorde när man var liten, minus alla fula syslöjds-arbeten som mamma sparat. Har ni börjat pynta än eller väntar ni till helgen?!

Kommentarer

  1. L

    Hej, vet att du dissade olaplex som behandling men att du nu testat schampo o balsam. Tycker du fortfarande samma om det som behandling? Mitt hår blir så tunt framtill när jag bleker så funderar på om det kan hjälpa. Eller kanske klippa det mer. Sen får du gärna lägga in några bilder på nude/beige och guldiga hår som inspiration. Tack 🙂

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"