Hair

TOMTEFABRIKEN – Är du en passande ”Content Manager”?

Hej vänner!

Puh, jag är hemma. Jag känner mig verkligen som en tomtenisse som krigar för att få klart alla julklappar som tomten ska dela ut – en tomteverkstad helt enkelt. Men nu är tre dagar avklarade och jag ska in imorgon också men kör halvdag salongen och sedan har jag möten resterande dag inför lanseringen av mitt nya projekt som snaaaaaart går live. Jag ser fram emot helgen också för det är första advent och vi ska iväg på julmarknad tänkte vi. Dock så hade jag hoppats att mina julstjärnor skulle anlända innan helgen men jag har inte hört något om leverans – men får hoppas på morgondagen. Jag vill strosa runt med min älskade man, dricka glögg, äta lussebullar och släppa arbete för en sekund.

Jag ska även filma content, skriva klart texter och förbereda sociala kanaler inför allt som kommer. Jag märker att jag kommer behöva anställa en ”Content Manager” (som det så fint heter) inom mitt nya varumärke för visst: jag har fasen konstant eld i baken men jag kan inte klona mig i fyra delar. En person som kan skapa content, sköta en del av sociala medier etc tillsammans med mig såklart och mycket mer. Om någon har erfarenhet, skills och ett förbannat pannben så maila till style.byelin@hotmail.com och märk mailet med ”Content Manager”. Jag ska skriva ut en ordentlig jobbansökan när allt är i rullning men jag tänkte: äsch – jag slänger ut vingen i alla fall.

Annars har jag gjort det jag är bäst på: hår. Det slog mig i veckan hur duktiga mina kunder är på produkter och att dom sköter allt exemplariskt mellan besöken hos mig. För mig som frisör är det drömmen: då kommer håret vara så redo för att jag ska sätta själen i deras hår. Det är viktigare än vad man tror och det visar sig på resultatet. Juste: på söndag ska jag på julbord med salongen – nu anar inte hur sugen jag är på julbord. Jag tyckte det var passande att vi ska gå redan nu i början på december så det inte blir för tajt inpå julafton. Nehe, nu ska jag slänga av mig kläderna och scrolla på mobilen innan jag ska sova. Jag ville mest kika in och säga hej och att vi hörs imorgon igen. GOD NATT ❤️

Kommentarer

  1. Therese

    Men hur lyckas man få såna där stora vågor som den blonda på bilden? Jag måste ha fel locktång…Har en konformad 19 mm men jag kanske ska ha den största och en rak? Har långt och rätt tjockt och mycket hår och hur jag än försöker så tycker jag det blir lite för lockigt, även om jag lämnar hårtopparna. Det blir för mycket Hollywood-svall för att ha till vardags.

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"