HairMy thoughts

Julfrukost, en dag kvar & osanningar?

Hej underbara ni!

Hur mår alla? Först måste jag tacka för att ni väljer att dela denna resa tillsammans med mig. Även om ni iiiiiinte riktigt vet vad jag hittat på så betyder det så mycket att ni börjar följa MyMolimenti och peppar mig så mycket. Det är inte en självklarhet att få stöd så därför betyder detta så mycket för mig. Även om min kropp håller på att kapitulera så känner jag att efter imorgon när allt släpps så kommer jag kunna slappna av lite. Jag är sämst på att undanhålla saker, ljuga och inte hålla mig till sanningen. Ni vet hur jag är: jag säger det jag tycker och är svaret kanske inte så PK så struntar jag i det. Jag kan inte säga något som jag inte står för: har så svårt med det. I och med det att jag undanhållit saker under så lång tid så har det ätit upp mig lite inifrån. Men imorgon smäller det – aaaah så nervös jag är.

Jag vaknade strax innan 10.00 idag, jag hade velat sova längre men lyssna på detta: igår vaknade jag 08.00 AV MIG SJÄLV. Det har aldrig hänt: kanske inte ett bra tecken för min arma kropp men på något vis var det skönt att kroppen för en gångs skull inte vaknade i panik utav mitt vidriga alarm. Blött, grått och trist ute – längtar tills jag drar bort gardinerna och ser fullt med vit snö.

Vi fixade fram en dunder-frukost – julgröt, vörtbröd med julskinka. Jag äter bara ägg till frukost på veckodagarna och på helgerna ställer vi till med go-frukost. Sedan är jag så trött på ägg efter en hel vecka så jag ser väldigt mycket fram emot lyxen på helgen. Juste: igår kom äntligen dom två sista julstjärnorna som ska upp idag. Men annars är det totalt jobb-mode hela dagen för IMORGON GÅR ALLT LIVE ❤️ Glöm inte att följa: @MyMolimenti på IG – nedräkningen fortsätter. PUSS

Kommentarer

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"