Hair

IT’S LIVE – MOLIMENTI HAIRACCESSORIES

I samarbete med MyMolimenti

DET ÄR LIVE: MYMOLIMENTI.COM

Okej, stunden är kommen för att visa er vad jag har sysslat med det senaste året. Välkommen till en hel värld som bara kommer att handla om dig och dina känslor – jag släpper HÅR ACCESSOARER!!!

Det började med att jag totalt föll pladask för hårband. Trenden osade över världen och jag märkte hur stor hjälp dom var men också hur snyggt du kan få håret att se ut med enkla medel. Ni vet att jag älskar när någonting har en funktion och ett syfte. Att ta fram håraccessoarer bara för att dom ”är fina” slog mig aldrig utan funktionen och känslan dom fick mig att känna. Det började som en liten idé och nu, flera – flera månader sedan har jag byggt upp ett helt brand som jag ska presentera för er. Jag har kastats in i en värld som jag aldrig trodde jag skulle klara av själv. Jag har fått lära mig helt från grunden med e-handel, slitigt som ett djur för att tänka fram hur jag på bästa sätt kan presentera min vision och vägleda er mot att finna rätt alternativ som passar varenda en som klickar sig in på MyMolimenti.com.

Jag har tagit hjälp med allt det tekniska (Business Consultant) och jobbat så nära dom under hela processen och kommer fortsätta med det. Jag har enormt talangfulla vänner så som Emelie (Hairtalkbyemelie) som stått vid min sida och hjälp till med hår under fotograferingarna. Ariane (Ariane_Aflalo) – min stylist som har satt ihop alla kläder med rätt produkt och fått helheten att lysa med stjärnglans. Carro, min underbara kund som ställde upp som modell och Saga – en person som jag känt sen hon var liten ställde sig framför kameran och levererade storartat. Jag har aldrig släppt något under mitt namn tidigare och jag har svårt att be om hjälp i övrigt så när jag tog mig mod att fråga om hjälp så fick jag allas hjärtan med mig. Något som jag inte tar för givet eller förväntade mig.

Your Leather Headband (klick) & Your Exclusive Headband (klick)

Det har tagit väldigt lång tid och den främsta anledningen är att jag har velat vara säker på min leverantör. Jag har velat ha produkterna hemma under en lång tid för att testa, klämma, säkerställa kvalité till rätt pris. Eftersom jag är en perfektionist så är det vissa saker som är viktiga för mig. Jag vill t.ex inte att hårbanden ska skava bakom öronen. Jag vill inte att dem ska sitta osymmetriskt eller oskönt på huvudet. Jag vill att varenda sten, pärla ska vara handgjorda och kännas levande. Jag vill att hårtofsarna ska göra allt i deras makt att hålla håret på plats, inte glida ur eller tappa spänst – samma med hårclipsen. Jag kan hålla på till oändlighet men ni kommer att få följa tanken, syftet, all vägledning och jag ska försöka tillgodose livets alla känslor till er. Jag vill att allt ska handla om dig: det ska inte vara mitt märke – det ska vara DITT. Jag är din vägledning, det enda som räknas.

Your Most Important Trio (klick)

Jag satt och funderade varför jag jobbar med sociala medier, varför bloggar jag? Vad är mitt syfte?

Då kom jag på det: allt jag lägger ut är för att hjälpa och vägleda er till ett mer välmående hår. Jag vill inspirera till nya hårfärger, informera er om en enklare vardag och ge er all kunskap ni behöver för att älska erat hår. Jag lägger ner hela min själ på mina kunder och det enda som betyder något är att kunden går ut från salongen med känslan av – ”SATAN VAD SNYGG JAG ÄR”. När jag får dm, mail eller kommentarer där ni delar med er utav hjälpen ni fått från mig och att det förändrat kvalitén på håret: då blir jag som lyckligast.

Då när jag själv blev helt besatt utav håraccessoarer, med deras syfte och bristen på information och vägledning tänkte jag dra ihop säcken med alla års bloggande och över 10 års erfarenhet som frisör. Klart att dom ska vara snygga men först ville jag säkerställa allt annat, sedan kombinera funktionalitet och brutalt snygga håraccessoarer – därav den långa arbetsprocessen mot just denna dag.

Your Most Important Trio (klick)

Your Unique Trio (klick) & Your Everyday Headband (klick)

Sedan en sak som varit jobbigt är när ni frågat mig överallt ”Vart kommer hårbandet etc?” och jag drygt inte kunnat svara. Ni känner säkert igen hårbandet jag har på mig här ovan. Det är det perfekta vardags-bandet och färgen är helt fantastisk. Min dm bombades när jag hade detta på mig första gången: jag ville bara skrika ut till er redan då.

Your Exclusive Headband (klick)

Denna känner ni nog också igen: lyxen av dom alla. Jag hade funnit detta hårband från min leverantör först av dom alla och bar det bland annat på Colin och Sara’s bröllop i somras. Detta band har jag jobbat mest med för att säkerställa kvalité och känsla. Tänk nu till julen och framförallt nyår. Den har en grund av sammet och handgjorda stenar och pärlor. Detta monster till hårband ligger mig väldigt varmt om hjärtat.

Your Own Headband (klick)

Jag tänkte inte gå igenom alla produkter i detta inlägg men jag ville ge er några glimtar på dina egna håraccessoarer som jag hoppas ni kommer ha så mycket nytta av. Jag bloggar även på hemsidan där jag lägger ut tips, tankar och presenterar produkterna så ni ska få all inspiration som behövs. Jag har även skrivit produktbeskrivningar så ni enkelt kan få en känsla på vad ni behöver och vad som faller er i smaken bäst. Varje produkt har ett syfte och fyller en funktion för just dig och ni kommer få se mycket tips och trix framöver.

NU:
In på MYMOLIMENTI.COM och följ @MyMolimenti på Instagram. Jag hoppas ni vill dela denna resa tillsammans med mig. Vi ska tillsammans skapa ett helt annat koncept än tidigare och ni ska veta att jag har storslagna planer framöver. Jag är genuint kär i alla produkter jag har, känslan att varje bit av dom är framtagna med kärlek, noggrannhet och omtanke. Jag vill fortsätta inspirera er och vägleda till ett vackrare hår – vad blir då inte bättre att börja här? ❤️

Jag sänder ut all min kärlek jag har i kroppen till er och hoppas ni tycker om MyMolimenti lika mycket som jag gör. Jag bara längtar tills jag får första bilden skickad från er när någon bär upp sin Molimenti. LOVE YOU!

Kommentarer

 1. Elisabeth

  Så fiiina Elin! Superbra jobbat🥳…Sku så gärna vilja beställa hem de snygga spännena. Men undrar ifall det går att få till Finland? För när jag skrev in min adress, stod det bara att adressen var fel? Undrar bara…Gätte fina pridukter som sagt! Tummen upp!!!😍

 2. Maria

  Supercool idé! Hur tänker du ang hermine hold konkurs med just samme idé eller att det finns billigare alternativ på Glitter? 500 kr var lite pricy för ett hårband.
  Tror på din idé men är nyfiken hur du tänker bemöta konkurrensen 🙂 Kram

 3. Henrietta

  Så roligt, och grattis!! Jag hoppas sortimentet utökas med hårklämmor (baretter, vet inte var de exakt heter på svenska?), då kommer jag köpa på mig ett gäng!

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"