Hair

Lycko-snö & Out Of Stock

Hej mina underbara!

Först och främst – STORT SJUKT TACK för all fin respons och all kärlek ni har givit mig. Jag är verkligen lyckligt lottad att ha så fina följare, vänner och familj som stöttar mig. Som ni märkte i söndags så hade vi helt oförutsedda tekniska problem som bara inte gick att lösa. Jag fick enorm ångest och paniken utav att lova någonting som jag inte kunde hålla – även om jag inte kunnat göra något åt saken. Men igår var en av dom mest psykiskt laddade stunderna på länge. Jag hade samma känsla inför bröllopet och hjärtat bara bultade. Jag trodde för en sekund att min kropp skulle stanna utav panik och sedan få en pånyttfödelse. Jag hade verkligen ingen aning hur det skulle gå, jag fick gå på känsla och gå tillbaka hur jag tror ni kommer att agera. Jag tror många är vana vid att allt ska säljas slut och det ska bli en enormt hype – man ska köpa i panik helt enkelt.

Jag vill skapa ett långsiktigt varumärke där mitt enda fokus är att ni ska klicka hem era favoriter i lugn och ro: att ni ska finna ett syfte med dom. Jag vill inte att man ska handla i panik bara för att: utan när boxen trillar ner i brevlådan ska man vara så stolt och glad att vilja stoltsera med sina egna håraccessoarer. Inatt tog ”Your Own Headband” slut och det är många som frågar när den är tillbaka. Jag fyllde upp lagret ordentligt för att inte allt skulle ta slut, speciellt nu inför jul och nyår. Men även om jag är sjukt glad att så många tycker om det så lider jag att vissa inte hann klicka hem den. Jag jobbar stenhårt på att fylla upp lagret innan året är slut – jag meddelar i god tid när YOUR OWN är på väg in igen.

Mitt upp i allt så skulle jag jobba på salongen igår och herregud vad jag fick kämpa med att vara fokuserad. Det enda jag hade i tankarna var om teknikerna skulle lösa alla problem. Men under dagen så kändes det enormt skönt att hänga med kunderna och jag fick något annat att tänka på. Jag jobbar hemifrån idag vilket är enormt passande. Tack igen för allt stöd och jag längtar bara tills jag får se första bilden på någon som bär mina utvalda håraccessoarer. ALL KÄRLEK ❤️

Kommentarer

 1. Annie

  en nyfiken fråga; slutar du handla från typ Nike och Apple med för att det finns snarlika produkter på Ali? Förlåt men din kommentar är konstig

 2. Annie

  Hej Maja! (Och alla ni andra som är så sjukt besvikna)

  Vet inte om ni har någon aning om hur produktutveckling/samarbete med tillverkare funkar, men är liksom inte det minsta konstigt att snarlika saker finns på andra ställen med?

  Ta vilken produkt som helst, nog kan du hitta en liknande på AliExpress i prisklass 1 kr – 1000 kr typ? Är det skillnad i kvalitet? Ja absolut! Jag har handlat mycket på Ali Express, när jag upptäckte sidan tyckte jag typ att ”shit vad smart här kan man ju hitta samma saker som vissa märken säljer dyrt till en tiondel av priset”. Ack så fel jag hade! Har beställt hem ”identiska” Triangl bikini som sett hemska ut, slutade med att jag köpte originalet (för typ 800 kr istället för 100 kr på Ali). Min kompis har beställt hem ”identiska” saker som stora återförsäljare av hästgrejer säljer, och fick hem feldimensionerade saker som typ skulle passa en mindre hund.

  Så vad vill jag ha sagt med detta? Kina är ett STORT exportland av de prylar vi i Europa konsumerar. Dock måste man ha med sig att det kvalitet och utformning kan variera enormt beroende på vart man köper. Jag vet inte exakt hur produktutvecklingsprocessen ser ut (det kan säkert Elin svara på), men gissningsvis vänder man sig till en producent av den typ av varor man vill skapa med sina idéer och får möjlighet att välja olika material, utformningar, kvaliteter mm. Eftersom fabriken är specialiserad på denna typ av produkter gissar jag att Elin ej får någon copy right på typ beige diadem med glitter utan att det är fritt fram för fabriken att sälja liknande layout i andra sammanhang. Betyder detta att ett diadem från Elins kollektion är identiskt med det på Ali? Nej nej nej nej! Betyder det att Elin köpt in rakt från Ali? Nej nej nej nej!

  Alltså ni som tvivlar kan väl bara köpa från Ali istället, blir ni nöjda med er 14 kronors diadem därifrån så fine! Sen förstår jag faktiskt inte att OM Elin nu skulle ha köpt en design rakt från Kina och sedan marknadsför det under eget namn, what’s the big deal? Alltså tror ni det är något helt outstanding att göra så? Gissar på att det är en ganska vanlig affärsmodell hos många företag. Vänder ni er ex till Gina med eran sjuka besvikelse över att något snarlikt finns på Ali? Nej alltså tycker detta är SÅ lågt beteende att gå på ett litet företag på detta sätt, skäms på er! Herregud vill ni inte köpa Elins diadem, gör det bara inte?

  Slutligen vill jag bara också säga att blir så sjukt provocerad av denna skit du får ta Elin. Du bjuder liksom på fantastiska tips dagligen, höjer andra frisörer, är saklig och ärlig i dina recensioner och framförallt håller du ALLTID en god ton och har aldrig någonsin hängt ut någon annan i din blogg. Tycker att Cam på bloggbevakning är helt vidrig i sina inlägg och det skrämmande hur hon verkligen lockar fram det värsta i varje människa. Blev så provocerad av ett inlägg hon skrivit om dig att jag fantiserade nu i morse om hur jag skulle vilja svara henne på ett väldigt elakt sätt. Vilket jag såklart inte gjorde, tänker ej sjunka till hennes äckliga nivå.

  Stor kram till dig Elin och grattis till ditt nya varumärke!

 3. Karro

  Alltså Elin, vet du. Jag skiter i diadem och jag skiter i nån jäkla skvallerblogg. Till syvende och sist respekterar jag bara människor som kan bete sig trevligt och snällt mot andra. Bara det faktum att du aldrig hängt ut någon eller yttrat ett negativt ord om en annan människa i den här bloggen gör att jag alltid kommer att beundra och respektera dig. Folk leker Sherlock och försöker rättfärdiga att man spottar ur sig massa hat och behandlar andra på ett helt vedervärdigt sätt. Du skulle så ha kunnat sälja hårstrån, och ändå inte förtjänat att bli behandlad på det sätt som man ser i vissa kommentarer. Sorgligt att se hur folk behandlar varandra, men det säger mer om dem än om dig. Glöm inte det. Massa kramar <3

 4. Hanna

  Vad är din inställning gällande kritiken som riktas mot ditt bolag? Jag vet inte vad jag ska tro, men jag kan inte förneka att dina produkter är oerhört lika de som säljs på en hemsida med billiga saker från Kina. Jag dömer dig inte, för jag vet inte vad som är sant och inte, men jag vill gärna ha en förklaring.

 5. Maja a

  Så sjukt besviken på att du lurar oss läsare. Det är ju EXAKT PÅ PRICKEN likadana diadem på den andra hemsidan från kina, vad fan håller du på med? Tar betalt för ”magiska diadem” som om det vore guld så är det tillverkat i en ”magisk” butik i kina, vilken jävla bluff. Kommer skicka mitt paket i retur ASAP. Usch för att lura oss!!!!!!!!!

 6. Elsa

  Hej! Jag har läst din blogg i flera år och tyckt du verkat vara så ambitiös och affärsmässig. Imorse läste jag Bloggbevakningens artikel och blev lite fundersam om det verkligen kunde stämma. Såg också i kommentarerna att det stod att du blockade folk som ställde frågor på Instagram. Eftersom jag tyckte det lät som en konstig taktik från dig så ställde jag en vänlig fråga kring var och hur dina produkter producerades. Detta för att se om jag blev blockerad. Det blev jag på en gång. Är detta verkligen ett seriöst bemötande av en potentiell kund med frågor? Jag har som sagt läst din blogg länge och ofta handlat genom dina adlinks så jag är förmodligen precis den målgrupp du vill ska handla dina produkter. Förstår att det kanske blev många frågor på en gång men är det verkligen seriöst att blocka följare och inte öppet bemöta frågorna som uppstått. Att du sen spelat in stories och svarat på lite av frågorna spelar ju ingen roll då din Instagram nu är rensad på alla dom som hade frågor.

 7. Anna

  Läste också kritik på andra sidor och produkterna är ju väldigt lika de som finns på Aliexpress. Hoppas att det inte är så då jag tyckt om din blogg.

 8. Helen

  Hej Elin! Jag ville bara skicka en styrkekram till dig. Jag såg de två inläggen skrivet av bloggbevakning, jag har följt din blogg dagligen i mååånga år och värderat ditt ord och jobbengengagemang mycket högt! Jag vill inte riktigt tro på det som skrivs, men jag tror att det är nödvändigt att bemöta kritiken så att ditt fina varumärke du byggt upp i sån klass inte dras ned :/
  Hoppas din dag vänder till det bättre!
  Kram från trogen läsare

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"