HairMy thoughts

Då var vi här igen

Men hallå!

I och med att jag ska åka iväg på min ledighet så var jag tvungen att styra om lite i mitt schema. Det var bara att kladda på sminket och bege sig till salongen idag. Jag startade min morgon med äggröra i vanlig ordning och tre koppar kaffe. Som jag skrev på Instagram så har jag ingen julkänsla alls i och med vädret och all den stress som sköljer över mig just nu. Men allt kommer lösa sig, det gör det alltid. Vi ska åka iväg och handla allt imorgon och på kvällen kommer mina föräldrar hit och det blir uppesittarkväll traditionsenligt. Jag ska dock in på salongen på juldagen men det gör mig ingenting, bara mysigt. Jag är fullbokad några månader framåt på salongen så jag betar hellre av kunder nu än förflyttar kunder långt framåt, jag får bara dåligt samvete då.

Annons

Jag ville egentligen bara mysa ner mig med Torsten dagen till ära!

Jag hade dock ett stort problem. Kunden idag var planerad till i början utav Januari och hon skulle ha nytt hår från Hairtalk isatt. Jag skulle beställa hår efter jul och när jag var tvungen att röra om i schemat så var mitt problem: JAG HAR INGET HÅR TILL MIN KUND. Jag smsade älskade Emelie (Hairtalk) och frågade om hon hade något hår liggandes och några sms fram och tillbaka hade en av hennes kollegor några paket hemma. Jag kör i ilfart till deras salong (Salong NOC) och fick köpa ut hennes hår, så enormt tacksam.

Done and done, håret är i säkert förvar och jag åker mot salongen.

In på salongen där det var full rulle. Jag gick även förbi olika salonger i stan där frisörerna arbetade in i sista. Vi är krigare, helt klart!

Annons

Jag tog bort gammalt hår, färgade om hela håret och satte i 4 paket Hairtalk. Det var ljust ute när vi började och kolsvart när vi var klara – därför ljuset är lite knepigt på bilderna. Men jag kunde inte avslutat på ett bättre sätt innan jul än med ett svallande hår ❤️ Sedan hade jag ett telefonmöte med MyMolimenti teamet och…

… sedan checkade jag och skinnbrallorna ut, ses om tre dagar igen. Juste, har ni kollat på Ture Sventon på C-more? Vi kollade några avsnitt igår och den är riktigt mysig och välgjord. Det känns lite som en julkalender fast utan all jul, om ni förstår. Jag började kolla på Julkalendern i år på SVT men fastnade inte alls, tyvärr. Som tur är kan man kolla om gamla julkalendrar på SVT-Play så Greveholm, Sunes och Pelle Svanslös går varm här hemma. Nu ska vi mysa ner oss med en Paradis-Ask och samla kraft för morgondagens jakt efter julklappar, julmat och jag ska även griljera en julskinka. Hoppas ni får en mysig fjärde advent’s kväll så hörs vi imorgon ❤️

Kommentarer

 1. Ann-Sofie

  Det kallar jag hållkäftenbra-service. Håret blev assnyggt. Hur långt tycker du ens eget håret bör vara om man vill göra förlängning? Vill juh gärna att det ska se snyggt ut. 👌
  Njut av ledighet. Det ska jag göra (de röda dagarna).

 2. Therese

  Sunes jul är tusan det bästa som gjorts på svensk television!
  Nu är det enbart PK trams och SJW överallt. Spyr på hela den skiten.
  Tyckte dock om Selmas saga 2016 samt Historieätarnas Tusen år till julafton – KLOCKREN!
  Förutom dem så är de äldre så himla mycket bättre så som; sune, greveholm, pelle svanslös, diselråttor & julens hjältar.

  1. Elin Molimenti
   Elin Molimenti

   Byxorna är från Zara och skorna inuikii 😊 Men så snäll du är, tack. Använder mest det som är bekvämt men tar med din idé. Kram Elin

 3. ErikaJ

  Jag gillar årets kalender för att den är så mysig. Gillar han som spelar tomten (även om tomten i sig är en stor bebis) och även Markoolio och flera av de äldre skådespelarna i tomte-gänget.

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"