Hair

God fortsättning

Hårband: (här)Lång Kofta: (här) *PS: den är på REA

God Jul & God Fortsättning!

Hur mår ni? Hur har julen varit? Jag själv hade den bästa julen av dom alla. Som ni kanske såg på Instagram så har inte min planering varit stabil direkt. Vår plan var att inhandla allt ifrån mat till julklappar dagen innan julafton var kanske inte det smartaste draget. Mina föräldrar kom hit från Gävle i måndags, lagom till uppesittarkvällen. Vi åt skinkmacka och stationerade oss framför Binglotto. Vi vann 100 kr och en ny lott, kanske inte så mycket att hänga i julgranen men det är själva grejen som är mysig. Vi tog sovmorgon på julafton och åt en lång jul-frukost följt utav en prommenad med hundarna kring sjön.

Jag knatade upp i den mysigaste outfiten av dom alla. Mamma gjorde sin omtalade julgröt och jag hade griljerat en julskinka dagen innan som blev riktigt god. Alla var lite slitna så fokuset var bara att umgås och äta god mat hela dagen.

Både Torsten och Ester älskar att bada och vi brukar gå ner hit på somrarna. Dom hade nog missat att det är rätt kallt i vattnet, dom hoppade i men flög upp lika snabbt när insikten blev: ”GAAAH – det är svinkallt ju”. Tänk om det hade varit snö nu?! Detta kändes så fel, på julafton liksom. Men vi traskade runt i någon timme innan det var dags för Kalle kl 15.00.

När vi kom tillbaka så skulle jag piffa på mig lite men kände att det var helt onödigt. Vi firade hela julaftonen i mjukiskläder, flottigt hår och det har aldrig varit mer avslappnande. Vi valde att skippa julmaten och åt en helt underbar fläskfilégryta med smashad potatis, tomat/mozarella sallad och vitlöksbröd. Det sköljdes ned med ett gudomligt gott rött vin och så som jag njöt utav denna middag. Sedan gick vi upp mot tv:n, åt tårta, smaskade på Aladdin askar och kollade på allt jul-mys på tv:n. TOK NÖJD!

Diademet är självklart från MyMolimenti & tröjan är från Zara

JULDAGEN!

Mamma och pappa lämnade oss i takt med att jag tog bilen in till Östermalm för att ta en kund på salongen. Som jag sa tidigare ska jag och A åka bort på semester och jag ska gå offline från den 29/12 – en vecka framåt. Det gjorde att jag måste pussla om i schemat och lyckligtvis fick jag spendera en del av juldagen med min fina kund. Hela innestaden var som en spökstad och det kändes lite läskigt. Som tur var hade sushin bredvid salongen öppet så jag fick i mig lite lunch. Hur bra passar inte ”Your Faux Leather Headband” (klick) till mitt supersvarta klädval? Tänkte på det när jag skulle fixa håret – ett svart hårband när man är blond: HUR SNYGGT!? Idag har jag suttit framför datorn hela dagen och jobbat ikapp, känns bra måste jag ändå medge. Det blir väl att fortsätta karva på julskinkan som är kvar och kolla på film ikväll, helt underbart.

Kommentarer

  1. Kristina

    Superfint hårband! Hade absolut inga planer på att köpa diadem osv (mest eftersom jag är en lite trist ”hästsvans”-tjej) men nu vill jag hemskt gärna göra det bara för att supporta dig som kvinnlig entreprenör. Hoppas innerligt det går orimligt bra för dig, så får de där som kritiserar och nättrollar sitta där i sitt hörn och vara bittra… Går det att beställa till Norge?

  2. Camilla

    Vilket vackert foto på hund och dimman. Jag undrar om du eller någon annan håller kortkurs i hårstyling? Skulle så väldigt gärna vilja lägga ett par timmar för att lära mig att använda plattång på ett bra sätt..

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"