My thoughts

Nu tar jag semester

Hej vänner!

Hur mår ni? Njuter ni av lugn och ro? Det gör jag. Jag sover, äter och försöker varva ner så gott jag kan. I vanlig ordning brukar jag tipsa er om allt som har julen och nyår till men efter en höst/vinter med så mycket arbete och psykiska påfrestningar klarar jag inte av det helt enkelt. Att sammanfatta året 2019 blir knegarens år för min del. Det har också varit ett år där jag har tänkt på min framtid mer än någonsin och börjat fundera på hur jag vill arbeta under 2020. Jag vet inte om det är åldern eller om det är för att jag är så trygg, säker och lycklig. Jag har verkligen allt jag vill ha utav livet och jag vill njuta, verkligen njuta utav det jag åstadkommit hittils. Jag har märkt att sociala medier blir bara råare och råare, en plats som tar fram människors mest vidriga sidor och den lyckliga platsen det en gång var börjar sakta dimma bort. Jag älskar att tipsa er om hår, smink och vägleda till ett finare hår hemma. Det kommer jag fortsätta med men att dela med mig utav mitt privatliv eller åsikter kommer jag inte klara av längre. Jag vill inte att den enorma lyckliga delen av mig ska påverkas utav att männiksor tar sig rätten att slänga ur sig precis vad som helst. Se bara våra största profiler: hur människor beter sig mot dessa? Är der värt det? Jag är frisör, ett arbete jag haft sedan 19 års ålder – där hör jag hemma och något som ger mig glädje och jag får vara kreativ med underbara kunder. Jag har ett val och jag tänker ta mig rätten att följa mina drömmar och mål. Jag kommer satsa helhjärtat på MyMolimenti och utveckla varumärket med nya produkter och vi kommer expandera till fler och fler länder under 2020.

Men jag kommer lägga all den energin på er som stöttar mig, följer mig och vill dela livet tillsammans med mig. Det är ni som betyder mest för mig och jag tänker inte låta negativiteten ta över den lycka jag känner för er. Ni vet vilken respekt jag har för er och ni är anledingen till att jag kommer fortsätta – dock i en begränsad upplaga. Jag kommer nu åka iväg på en veckas semester med min underbara man och samla tankarna. Jag kommer att logga ut och vi ses igen den 7/1 2020.

Vill önska er alla ett Gott Nytt År och tusen tack för det här året. All kärlek till er ❤️

Kommentarer

 1. Tess

  Hej Elin
  Jag förstår dig och tycker det är vidrigt hur människor kan kräka av sig bakom skärmen. Ibland blir jag riktigt rädd för mänskligheten och förstår att du vill skydda dig själv och dina närmaste…
  Det mesta av hatet bottnar i svartsjuka. Håll huvudet högt och glöm inte att vi finns, som inte vill något ont utan bara njuta av dina tips😊❤️

 2. Moa

  Hoppas semestern är kanon!
  När du är tillbaka på bloggen, skulle du vilja göra ett inlägg med lite hårtrender till 2020 vad gäller hårfärg & frisyrer? Vore så kul! Är sugen på en förändring men behöver inspiration! 😀 kram

 3. Matilda

  Hej! Hoppas du får ett fortsatt gott nytt år! Har en liten fråga, min frisör avrådde mig från att använda plattång så ofta som jag gör (använder den i princip varje dag) då mitt hår har slitits en del av det. Mitt hår har mycket självfall och jag har väldigt svårt att inte använda något värmeverktyg då håret formas mycket efter att jag har sovit exempelvis, det ser aldrig bra ut på morgonen! Jag har kollat en del på olika plattborstar som finns och tänkte höra med dig om sådana sliter mindre än en plattång gör? Vill gärna hitta något annat alternativ än plattång! Tack för svar 🙂

 4. Linnéa

  Gott Nytt År Elin! Läser inte din blogg slavsiskt men tittar in då och då, har läst flera hårtips här som jag tagit till mig och vart så nöjd! Du är verkligen så bra! Önskar dig all lycka!

 5. Camilla

  Respekt till dig för att du i förväg meddelar om bloggpaus och inte gör som många andra och bara ”försvinner” för att i efterhand skriva att de tog en paus. På detta sättet slipper dina läsare klicka sig in på bloggen varje dag för att besviket se att inget nytt lagts upp, du respekterar dina läsares tid helt enkelt 🙂 Önskar dig en alldeles underbar semester och ett gott nytt år!

 6. Therese

  Gott Nytt År och ha en underbar semester!
  Förstår dig helt, allt det fina, inspirerande och härliga som vi tidigare hade på bloggar och insta börjar sakta suddas ut av tråkigheter.
  Kram från en annan frisör som ÄLSKAR sitt yrke efter 18 år!

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"