BeautyHair

Vill starta året uppdaterad

Innehåller reklam för MyMolimenti

Hej vänner!

Det är fredag, tror jag. Nej men jag krigar med jetlag, huvudvärk och jag är konstant sömn-törstig. Jag har spenderat två dagar på salongen och allt är lite snurrigt just nu. Men jag har haft telefonmöten hela förmiddagen och jobbat på så mycket huvudet accepterar. Men det är nytt år och plånboken kanske inte är så fet att man vill unna sig nya inköp under januari. Men jag vill ändå känna samma känsla som när hösten kommer, man vill uppdatera sminkhyllan, hår-lådan och nya plagg i garderoben. Så jag tänkte tipsa er om favoriter som hamnar i min varukorg just nu.

Annons

1 HÄR – 2 HÄR – 3 HÄR – 4 HÄR – 5 HÄR – 6 HÄR

Vad jag har lyckats spånat hittils är att det kommer mycket nyheter att hålla koll på i början på året. Jag kikade bland annat in ghd’s ”Helios Professional Hairdryers” som jag blev väldigt intressad utav (här). Sedan kom ett nytt märke upp på skärmen, Nine Yards. Vad jag fick fram så är det en serie naturliga produkter;
100% vegan
Innehåller naturlig extrakt av sheasmör, broccoliolja, jasminblommaxtrakt, grönt te och Aloe Vera.
Fri från parabener
Fri från sulfater
Fri från MIT”

Mycket intressant ska det bli att testa dessa, innehåller flera olika produkter som passar alla. Sedan har jag märkt att glans är 2020 ledord och jag tycker det ska bli jätteroligt att se hur vi annammar det framöver. ColorWow kommer ut med en ny glans-mist som också fungerar som värmskydd, kika in den här (klick). Sedan har vi två olika borstar som jag är taggad på: en utredningsborste från ett märke som heter Cactus och Oribe har kommit ut med egna borstar där prislappen håller samma standrard som resterande produkter. Kan inte sluta dregla över svinborsten dom levererat, tror mina lockar kommer skrika halleluja. Sedan kommer R+Co ut med flera nyheter och även här är glans och mjukhet är framträndande. Jag är riktigt sugen på ”WATERFALL” som är en mjukgörande lotion som appliceras i handdukstorkat hår och ska tämja all frissighet – tror den kommer bli populär i stugorna. Ska bli roligt att följa upp och testa alla nyheter inom hår kommande månader.

1 HÄR – 2 HÄR – 3 HÄR – 4 HÄR – 5 HÄR

Jag blev lite besviken när jag sökte som bara den efter kommande nyheter inom smink för det visade sig vara lite fattigt. Men Benefit Cosmetics har kommit ut med en ny primer (klick). Dom föregående har jag verkligen tyckt om och denna är mer återfuktande och mer lämpad för torr hy – vilket passar mig ypperligt. Lyster är även ledordet för smink framöver och Isadora har kommit ut med en ny foundation (klick) som jag vill sätta tänderna i. Ni vet Active Foundationen från Isadora som jag fullkomligt älskar fortfarande, hoppas på samma känsla (fast jag vet att det är två olika typer). Annars har Make Up Store kommit ut med en ny applicerings-svamp som ser spännande ut och Eylure börjar bli mitt favorit-lösfrans-märke. Har ni testat dessa tidigare? Dom har en uppsjö utav olika typer av fransar och helt värt att kika in alla varianter (här).

Annons

Här har jag använt ”Gimmie Gimmie” från Eylure (klick)

1 HÄR – 2 HÄR – 3 HÄR – 4 HÄR

Nu kanske ”januari” modet inte är lika lockade som höstens nyheter men jag ser ljuset i tunneln. Den gröna blusen föll jag för direkt och kommer passa väldigt bra till mina gröna ögon. Skinnklänningen och lite puffiga armar kan aldrig gå fel. Men ser ni den vita koftan?! Hur fin? Men annars är jag mer fokuserad på smink och hårnyheter för dessa bjöd definitivt på roligare utbud, inte alls partisk. Nej, nu ska jag nalla på en Toblerone som fick följa med från flygplatsen och invända A som kommer hem snart. Eftersom jag har somnat före 21.00 sedan jag kom hem från Kina så har jag missat nya avsnitt på olika serier – läs POWER. Jag hoppas ögonen håller sig öppna ikväll så vi kan få en mysig kväll tillsammans. Hoppas ni får en härlig fredagskväll vänner.

Kommentarer

  1. Therese

    Du lär nog skriva in att det även är reklam för ditt egna företag också för annars kommer detta inlägg räknas som smygreklam med tanke på att du har just bilder med ditt egna företags slogan på mobilen + diadem + hårband + hårsnodd från ditt eget märke i tre utav bilderna i inlägget. Något att tänka på framöver. Ha en fortsatt trevlig helg! 😊💛

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"