Beauty

Prisvärd ögonskuggspalett – Carter Beauty Cosmetics

Men hallå!

Glad tisdag, hoppas ni har en bra start på veckan och att allt rullar på i vanlig ordning. Jag sitter på salongen och har kunder varvat med jobb framför datorn. Jag hade en period där jag skulle sluta överlappa dator och kunder på salongen för det stressade mig bara. Men sedan jag startade mitt egna varumärke så måste jag ha med mig datorn överallt. Jag sköter det mesta själv och tills jag kan anställa personer som kan ta över vissa saker så måste jag ånga på. Men ska jag vara ärlig tycker jag det är riktigt roligt att ha många bollar i luften och arbeta med olika saker samtidigt.

Men när jag gick upp från garaget i morse kände jag i selfiekameran att glowet är tillbaka. Min hy börjar repa sig och sminket kan nog ha en stor betydelse till mitt glow idag också. Det jag märker: är inte min hy (grunden) bra så sitter inte sminket bra heller. När jag var i Kina var min hy som sämst och jag sminkade mig på samma sätt men det såg/kändes förjävligt rent ut sagt. Jag älskar att sminka basen, från primer till sista puderdraget. Jag älskar fina ögonskuggor och lägger gärna lång tid för att få det att se snyggt ut. Men det är basen jag lägger mest tid på och det är just den som är viktigast.

Ögonskuggspalett Carter Beauty – 149 kr (här) *warm velvet

Först måste jag dela med mig utav den mest prisvärda ögonskuggspalett som någonsin applicerats runt mina ögon. Jag började använda denna för några veckor sedan. Ett märke som jag inte hört talas om tidigare och tänkte inte så mycket på det. Jag trodde som vanligt att paletten ligger kring 300-500 kr i och med att jag verkligen tyckte om resultatet. Nu i morse när jag tog en snabb bild och skulle tipsa er om denna så ser jag att den kostar 149 kr?! Visst, intensiteten på skuggorna är sämre än t.ex Anastasia MEN ibland: ni vet till vardags. Då vill jag inte ha en full glam look utan skuggor som är lätta att blenda ut och ju mer man bygger upp dom desto mer intensitet. Förpackningen känns billig och att det inte finns någon spegel i paletten är trist. Men jag älskar variationen i paletten och jag kan använda alla färger, superenkel och ett av mina bästa tips känner jag.

Annons

Jag lovade på Instagram att skriva vad jag kan använt för bas. Är på salongen så kan inte fota sminket så jag listar upp vad jag använt. Säg till om jag glömt något.

Vilka produkter har jag använt för basen i denna sminkning:

Bas: (här)
Primer (nr:02): (här)
Foundation (nr: Nc20): (här)
Concealer (nr:Medium): (här)
Kräm Contour (nr:1 Light/Medium): (här)
Rouge: (här)
Highlight: (drive): (här)
Setting Powder: (vanilla): (här)
Brunpuder: (matte bronze): (här)
Setting Spray (den bästa av dom bästa) (här)


Kommentarer

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"