Business

Välkommen Fredag, vad är min nya plan?

Hej fina ni!

Välkommen fredag, hoppas ni har ett bra avslut på veckan och att ni ser fram emot helgen. Det är verkligen full fart på alla plan för mig just nu, älskar det. Jag gick ut efter 08.00 idag och har administration på schemat, hela dagen. Jag har arbetat på salongen tre fulla dagar och idag kan jag äntligen beta av samtal efter samtal i lugn och ro. Vaknade upp med härliga nyheter med våra nya fabriker för mitt nya varumärke i Kina där samarbetet känns så bra sedan vi besökte alla parter i början på januari. Som jag sagt tidigare: under 2020 kommer det hända så mycket roligt för mitt nya varumärke och detta är bara början.

Annars är min plan att blogga 3-4 inlägg per vecka där fokuset kommer vara skönhet, hår och smink. Kan bli mer, kan bli mindre – inget är ristat i sten men så ni vet läget ungefär. Som ni vet har jag under 2019 valt att visa mindre och mindre utav mitt privata liv och jag kommer fortsätta i samma regi under 2020. Jag vill dela med mig utav det jag är bra på och ge er konkreta tips på hår och smink som kan inspirera er i vardagen. Mitt nya varumärke tar upp mer och mer tid så jag kommer lägga mer tid procentuellt på det. Jag vill dela med mig utav det jag tycker är roligt och ju mindre privat som exponeras utav mig – ju mindre har människor för anleding att tycka till så förbaskat mycket.

Sedan ska jag vara på salongen, mellan 2-3 dagar i veckan ungefär. Salongen är min fristad och en plats där jag får umgås med mina kunder som är dom bästa människorna som finns: kan inte alla vara som dom?! Att färga hår som är min absoluta passion här i livet och det känns superbra.

Men kolla detta hår jag fick lägga 4-5h på i veckan?! Drömmen.

Jag är nöjd med tillvaron och nu känner jag en lycka för allt. Året där jag fyller 30 år, min underbara man och jag ska dra iväg i sommar och bara leva livet. Hoppas på några weekends och bara njuta utav allt, hur bra låter inte det?! Jag har knegat sedan jag var 15 år bokstavligen med mina bara händer och nu mellan 30-40 år hoppas jag kunna njuta till fullo och att ens drömmar går i uppfyllelse – det är i försig mitt jobb att se till. En av mina starkaste sidor är att förstå att man måste arbeta själv för sina drömmar, ingen kan göra det åt dig. Man kan inte skylla på andra, klanka ner eller bli bitter – bara upp på hästen och fokuset rakt fram mot det du vill. Jag ser livet lite som ett Super Mario spel: du måste hoppa över, ducka, akta dig för saker som kommer mot dig för att komma in i mål. Du måste samla in mynt på vägen för att ha råd att komma till nästa nivå och stärka dina egenskaper. Nu ska jag fortsätta beta av mail och möten. Har färsk kyckling i kylen – tänkte laga någon god middag på det ikväll.

Har någon några tips? Tänk helgmiddag!

Kommentarer

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"