HairMyMolimenti

Påfyllning

I samarbete med MyMolimenti

Hej vänner!

Hur mår ni? Jag har precis avslutat min vecka på salongen och är rätt fräsch ändå efter en intensiv arbetsvecka. Det känns alltid som fredag på torsdagar för fredagarna jobbar jag hemifrån. Det är en lyx som egen företagare att kunna utforma sina dagar utifrån vad som passar mig helt enkelt. Jag arbetar oftast hemifrån måndagar och fredagar och det gör min helg väldigt lång – varje vecka. Jag älskar att gå upp på måndagar, träna och sedan sitta osminkad framför datorn hela dagen. Jag har precis lagat en lasange som står och vilar sig tills vi ska äta senare ikväll. Den brukar bli godast dagen efter och det gör lasange till den bästa matlåde-maten, håller ni inte med?!

Imorgon förmiddag ska jag till revisorn för att avsluta jobbåret 2019 och sedan ska jag hem för att jobba med allt annat jag har på schemat. På kvällen ska jag äntligen träffa min bästa vän för en middag, varit en riktigt dålig vän på sista tiden så jag längtar verkligen efter henne. Annars är det förberedelser inför nya produktsläpp för MyMolimenti, det är riktigt spännande nu ska ni veta. Kina har sitt nyår just nu så det är lite dött, därför försöker jag jobba undan så mycket jag kan på min kant. Jag tycker min nya bebis till företag är roligt att jobba med, ni anar inte. Jag vill ofatst att saker ska gå på momangen och därför känns ”planering för julkollektionen” lite lååååååångt bort. Precis vad jag var ute efter, börja ett nytt kapitel inom min karriär som jag vill arbeta med långsiktigt.

Hårbandet (klick)Hårclipsen (här)

NYHET:
Igår fick jag den glada nyheten att lagret hanterat påfyllningen utav dom två mest populära håraccessoarerna inne hos MyMolimenti. Personligen älskar jag ”My Own” lite för mycket. Det hårbandet kan användas både för att piffa till vardagen eller som jag hade på nyårsafton: en enkelt svart/glitter klänning och detta band i håret. Det är också det hårband som är något bredare än resterande och blir väldigt smickrande i profil. Jag blev extra glad när min kund kom till mig i veckan: Hon satt med ryggen emot och jag ser ett spänne glittra till i hennes uppsatta hår. Jag tänkte direkt:
Det där spännet känner jag igen!

Your Most Important Trio (klick)

Hon hade satt upp hela hennes hår med ett enda spänne från trion, ni kan tänka er hur mycket jag sken upp. Man behöver inte använda alla spännen på en och samma gång, låt kreativiteten flöda. Just denna styling älskar jag. Jag har volymfönat håret, lockat håret med en 32mm locktång. Sedan satte jag upp ena sidan med spännet och lät dom lockade delarna fram hänga fritt. Blir som att man har uppsatt hår fast ändå inte, hårsvallet ligger mot ryggen. Vill ni se före-bilden så finns den på min Instagram (StyleElin).

Jag ska också visa er en sminkning jag gjorde i veckan, blev riktigt nöjd. Hoppas jag hinner det imorgon, det är planen. Hoppas ni får en härlig fredag imorgon ❤️

Kommentarer

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"