Beauty

Fenty Beauty – tips på enkla ögonskuggor

Hej vänner!

Hur mår ni? Hur skönt med helg? Man märker nu att solen går ner senare, vid 16.30 såg jag fortfarande solen och det känns som att vi är på rätt väg. Igår var jag hos min bästa vän för en taco kväll och vi åt godsaker och pratade tills jag höll på att somna. Körde hem innan 00.00 och somnnade ovaggad. I morse tog en lång sovmorgon, åt en lång frukost och sedan körde vi ett hårt cirkelpass på gymmet. Ikväll ska vi ha en dejt-night tillsammans och bara titta på varandra, haha.

Men jag vill visa er en ny ögonskuggspalett som jag haffade åt mig på Sephora. Det är omöjligt att gå in där och bara köpa det man ska. Jag skulle fylla på min genomskinliga ögonbryn’s gel från Benefit (denna-klick). Jag kan nog säga att jag testat det mesta men det är bara denna som får stråna att hålla sig uppe. Nu är det populärt att brynen pekar lite uppåt och två omgångar med den gel:en så håller sig allt på plats – tips tips.

FENTY Beauty- Snap Shadows Mix & Match (Rose) 300 kr (klick)

Fenty Beauty By Rihanna har kommit ut med flera mindre ”mix match” ögonskuggor som jag stod länge och glodde på. Jag såg att färgen ”True Neutrals” var populärast och det fanns bara en kvar i butik. Men jag blev helt taget av ”Rose” och den åkte med. Det jag tycker om med mindre paletter är att oftast är dom gjorda för att kunna använda alla skuggor på samma gång. Dom stora paletterna är absolut mer användbara men man använder inte alla skuggor samtidigt. Det är enklare att sminka sig med mindre paletter för alla toner är till för att matcha med varandra, speciellt dessa från Fenty Beauty.

Jag som aldrig tyckt om läppstift har från ingenstans målat läpparna hela veckan. Jag körde på läppenna (här) *07 Fire Roasted och läppstift (här) *22 Tres Blase – tror detta är en vanesak men jag älskar hur ansiktet får en annan färg när det ligger något roligare på läpparna.

Jag har börjat med en ny grej. Jag börjar med att applicera den glittriga skuggan i mitten. Den poppar så mycket mer då eftersom det inte ligger andra skuggor under. Sedan bygger jag skuggorna rundom som vanligt – det blev stor skillnad. Tyckte även att det gick snabbare att sminka ögonen. Hoppas ni fick lite tips inför lördagskvällen ❤️

Kommentarer

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"