HairLockigt hår

Så använder du en vågtång – få volym snabbt och enkelt

Hej kompisar!

Hur mår ni? Glad alla hjärtans dag föresten. Jag hoppas ni hade en härlig dag med nära och kära igår. Jag jobbade hemifrån igår och A skulle komma hem från jobbet vid 18.00. Vi bestämde att köpa hem libanesisk mat, dricka gott rött vin och bara ta det lugnt. Veckorna går så snabbt och man går om varandra hela tiden. Det känns som att man äter, sover och jobbar vecka efter vecka. Denna fredag var precis som vanligt egentligen. Vi äter alltid middag tillsammans vid matbordet, varje dag. Vi sitter aldrig vid soffan och äter. Tror det är en sak jag fått med mig hemifrån att man alltid ska sitta ner i lugn och ro, äta mat och prata om dagen. Det är en av dom mysigaste stunderna tycker jag. Min man skämmer alltid bort mig så det behövs ingen speciell dag för att det ska hända.

Men jag hade planerat att visa en look som jag glömt bort samt fick jag feeling när jag scrollade genom Instagram. Vi fastnar lätt vid vanliga lockar med locktång eller plattat rakt hår. Men det finns flera olika alternativ till att piffa håret på. Jag spelade in en tutorial som kommer upp i början på nästa vecka. Jag använde (denna) vågtång om någon vill testa innan videon kommer upp.

Min älskade man kom med rosor, present och min favoritmat ❤️

Vi satt hela kvällen och planerade resor, gå igenom våra mål för 2020 och blev proppmätta.

Jag testade en ny foundation, shit vad bra den var (här-klick) *färg natural. Jag applicerade den med borste, denna (klick) och den gick in riktigt bra. Sedan använde jag min favotit ögonskuggspalett (här) tillsammans med Amrezy paletten (här) från samma märke. Jag satte dit några singelfransar från Sweed också, dessa (klick). Jag kommer visa i videon vilka produkter jag använder för att få lockarna ”samlade” och inte frizzigt som det oftast kan bli när man vågar håret. Min kavaj är tillsammans med ett par byxor från Zara. Läppstift (här) *färg girls trip och lite läppglans på det (klick) *färg pink. Älskar denna look så mycket ❤️

Kommentarer

  1. Ellen

    Skulle du kunna berätta vad skillnaden är på en Bob och en page? Har alltid bett om en lång page hos frisören men när jag googla på de olika frisyrerna blev jag fundersam då det såg så olika ut på vissa bilder men nästan identiska på vissa så vet inte vad skillnaden är.

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"