Hair

SÅ LOCKAR DU HÅRET MED EN VÅGTÅNG

+ reklam för MyMolimenti

Hej vänner!

Glad fredag måste man ändå säga. Jag sitter framför datorn och gör klart det sista innan jag ska in till salongen för att riva av en dag där. Brukar inte jobba fredagar där men det blev så denna vecka. Nu äntligen kommer min alla hjärtans dag styling upp, lagom till helgen helt enkelt. Jag använde en vågtång från BaByliss (klick). Det finns även en dyrare variant som är riktigt bra (här-klick) – tips. Men jag blev helt frälst i denna styling för jag tror det inte finns någon annan look som håller i sig tills du tvättar håret. Det är väldigt enkelt och passa alla hår. Om du har tunt/fint hår och vill ha mer fyllighet och volym, du kommer älska denna styling. Man kan välja mellan att göra slutfinishen burrig eller slät – visar vad jag menar med det i videon.

Jag har använt:
Mousse: (klick)
Dry Volume Spray: (klick)
Volym Puder: (klick)
Olja: (klick)
Hårspray: (klick)

Jag satte upp ena halvan med mina spännen från MyMolimenti (klick). Det blir rätt burrigt så det var skönt att få bort håret från ansiktet. Sedan som ni vet är jag inte någon ”smyckes-person” – just därför jag älskar smycken i håret istället. Ni får gärna tagga mig någonstans om ni får till looken hemma – vore riktigt kul att se. Ni som följer mig på Instagram (StyleElin) vet att frisyren höll i flera dagar efter och jag behövde inte ens förstärka luggen. HAPPY FRIDAY ❤️

Kommentarer

  1. Camilla

    Jag har inte Instagram (eeeh konstigt va haha) Jag fixade frisyren igår men var lite försiktigare med ”burret” då jag har kortare hår än vad du har. Blev bra o kul. I stormen o haglet fick jag sen dra på mig mössan för jösses vad det blev platt fall hahaha kul men tyvärr kan jag inte visa dig fotot jag tog pga av just Instagram saknande. Trodde jag kunde bifoga här men nix .

  2. Carin

    Åh denna är min favvotång som jag lockade massor med när jag bodde i Sverige, nu bor jag dock i Spanien och fukten här gör att håret blir rakt på 10 min igen, tom med med denna tång. Finns det något man kan lägga i håret, någon slags produkt som skyddar mot fukt? Eller får jag bara ge upp drömmen om lockigt hår😅

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"