HairMyMolimenti

MÅNDAG – ny bil? Fia med knuff & nytt äventyr

+ reklam för mitt egna varumärke MyMolimenti

Hej kompisar!

Vet ni vad jag och André sysslar med på kvällarna? ”Fia med knuff”, haha. Jag vet med erfarenhet att det kan bli rätt taskig stämning när man knuffar ut en gubbe och motspelaren får börja om men än så länge är vi fortfarande gifta. Jag kommer ihåg när man var yngre och hela familjen var på solsemester: vi spelade ”Fia med knuff” på stranden och det slutade alltid med fusk och bråk. Jag älskar att umgås utan att hela tiden kolla på mobilerna, tv:n eller datorn – man får en helt annan kvalité på kvällen. Vi har även spelet UNO hemma och även där kan det bli sura miner men vi tänker: ”spela respektfullt”haha. Dock tycker jag UNO är roligare om man är fler spelare som spelar tillsammans. Jag har perioder där jag spelar Mario Cart eller Candy Crush för att avreagera mig från sociala medier på kvällarna.

Annars är det måndag, en dag jag brukar vara taggad på men det var tufft att kliva ur sängen i morse. Igår åkte vi iväg och uträttade en del ärenden – bland annat klippte jag A och även kikade på en ny bil. Vi har två SUV:ar idag och vi tänkte byta ut en av dom till en mindre sportbil. Jag tog körkort för snart två år sedan och jag älskar verkligen att köra bil. Dock så fick jag inte en enkel första bil då jag redan ”typ” krockat och repat den i parkeringagaraget. Men man blir bättre och bättre, huvudsaken det. Men nu sitter jag på salongen och tråkigt nog hade min första kund missat sin tid hos mig i morse. Så jag fick all chans att beta av mail, skriva med er och förbereda så mycket jag kan framför datorn innan min nästa kund kommer.

Jag får många frågor om denna jacka varje gång jag bär den. Den är så varm och skön, andra året den är med nu. Ni kan kika in den här (klick). Vi kikade lite om vi även skulle byta ut den mindre SUV:en till en större. Vi ska nämligen ut på äventyr i slutet av detta år och därför behöver vi egentligen en större SUV. Jag älskar beige klädsel med svarta detaljer i bilar, jag blir som ett barn på julafton. Just denna hade ett större kylskåp där jag har högerhanden, hur smart?! Dock så avrådde A mig från att parkera just denna bil, jag får åka rakt fram helt enkelt – haha.

Jag slängde på mig en gammal tröja från SAMSØE SAMSØE, byxor från Zara (nyinköpta), väska Chanel och hårbandet är såklart från MyMolimenti (klick). Jag älskar att blanda lyxigare detaljer tillsammans med basic kläder. Jag tänkte att hårbandet matchar Chanelväskan tillsammans med ett volymfönat svall till hår blir looken mycket roligare.

Nej men annars ska jag jobba på salongen måndag och tisdag. Jag ska ha produktmöte med min business konsult i Kina och vi håller tummarna på bra nyheter så ni kan få ta del av dom nya produkterna. Sedan ska jag träna i veckan med Emelie, jag ska till Madde på Aleris Plastikkirurggruppen för att bättra på min botox och fredagen är fullsatt med möten. En riktigt bra vecka ❤️

Kommentarer

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"