My thoughts

Veckan började sådär…

Hej vänner!

Jag la mig precis i soffan och känner mig helt slut. Tiden är kommer för den perfekta nap:en men som alltid slutar med att man vaknar upp lagomt till man egentligen ska gå och lägga sig. Men jag ska snart göra mat tills A kommer hem, blir ingen nap då inte. Jag tänkte göra kyckling i dragonsås, har ni testat? Tror minnas att jag tipsat er om det tidigare men kan ha fel. Det är verkligen gott, ni finner receptet här (klick). Men i övrigt började min dag hos Emelie (PT) för ett helkroppspass. Min kropp var redan sargad från fallet i trappan (kommer till det) samt benpasset A och jag rev av i helgen. Jag åkte hem, tog en dusch och satte mig vid datorn för att jobba. Fick glada nyheter att våra fabriker i Kina fått börja jobba igen, överlycklig. Vill så gärna visa er MyMolimenti’s nästa släpp – är helt övertygad att ni kommer älska det. Dock så har jag en resa till Milano inbokad i slutet utav mars för att dels fota nya kollektionen samt spendera tid med min man. MEN, som det ser ut nu med viruset så kan vi inte åka. Vi har inte bokat av något än, det är ändå 5 veckor kvar men det suger verkligen. Vart fasen ska vi åka då istället?! Men jag har ett fast mål som krigar mot. Planen är att jag ska kunna släppa just den saken i slutet av nästa år. Det är en drömprodukt som jag tänkt på väldigt länge, håller alla tummar och tår på att det blir så.

Jag hade också en av mina underbara kunder Savannah i veckan, ni vet hon med drömhåret (ovan) samt äger den lyxiga skobutiken Savannah’s (här). Hon besitter en enorm kunskap inom inköp, e-handel och framförallt skor/mode. Jag blir tacksam och varm i hjärtat när hon ger mig tips, råd och stöttar mig i min nya business. Under denna resa hittils har många duktiga entreprenörer skrivit till mig och verkligen givit deras tips och råd. Som jag alltid säger: Omge dig med framgångsrika människor där man lyfter varandra. Att sitta och klanka ner på folk hela tiden kommer göra varenda en bitter.

MEEEEEEEEEN!!!!

I måndags kom jag hem från jobbet och Torsten står alltid vid dörren och väntar på att hälsa. Ester har något skevt för sig och springer upp på ovanvåningen med en boll och väntar på att man ska ”komma och ta henne”. Jag ska då busa med henne så jag tar sats och kutar upp för trappan för att ”jaga” henne. Jag missbedömer min enorma träningsvärk i benen och dom bara viker sig. Jag flyger platt-bom framåt och för att skydda ansiktet tar jag emot mig med händerna, knäna och till slut armbågarna. Jag knäcker av två naglar när jag tar emot mig……… Ni vet när naglen är på trappsteget och fingrarna glider under i fallet. Jag skrek som en j*vla idiot och glider ner i trappan och blodet sprutar. Ena naglen hade jag en tipp på så där åkte bara tippen, pekfingret klarade sig bra. Men höger ringfinger åkte på en rejäl känga. Tror ingen kan föreställa sig den smärtan om man inte råkat ut för det själv. Min första tanke var hur jag skulle kunna jobba på salongen?! Det må låta som en bagatell, en nagel? hallå? Men ni som vet, vet. Jag hade också en nageltid på tisdag morgon så jag ringer min nageltjej och hon säger direkt att hon inte kan sätta något på nageln. Nästa morgon går jag dit och hon gör om alla andra naglar och jag får komma tillbaka när den skadade nageln läkt. Jag gick loss på kirurg-tejp, plåster, bomull och handskar för att klara av att ta kunder. Det gjorde så fruktansvärt ont men jag klarade igenom dagen. Som tur var jobbar jag hemifrån resten av veckan så på tisdag hoppas jag nageln har repat sig så jag kan jobba normalt igen. DRAMA-ALERT på den men det är tufft när man har det jobb jag har. Var rädda om er och ta det försiktigt i trappan ❤️

Kommentarer

  1. ErikaJ

    Jag har inte lösnaglar med långa egna som gör såååå ont när de går av. Så jäkla obehagligt när nageln bara går av så mycket att det blöder från huden.

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"