BeautyMy thoughts

Ny medarbetare? Yr-hönan och sminknyheter

Hej finaste ni!

Hur mår ni? Det är fredag och slutet på arbetsveckan är kommen. Jag har yrat runt som en yrhöna hela dagen. Möten har avlöst varandra och jag har promenerat mig blodig för att komma dit jag ska. Att köra runt med bil inne i Stockholms innestad är starten på en mental kollaps så jag fick gå över halva stan för att komma dit jag skulle istället. Jag hade också en hel del saker jag skulle hämta överallt så andan i halsen har varit konstant hela dagen. Jag hade bland annat ett möte med en tjej som kan bli min första kreativa medarbetare för MyMolimenti. Jag har träffat två andra tjejer tidigare och det kommer bli väldigt svårt för mig att lämna över kontrollen. Jag är en ensamvarg och att lita på andra kommer bli en utmaning för mig – men en väldigt utvecklande sådan. Hon idag kändes jättebra så vi får se vart det slutar.

Jag var också hos Madde igår för att bättra på mitt ansikte, tänkte prata mer om det nästa vecka. Annars sminkade jag på mig i morse med en skarpare eye-liner än vanligt, blev väldigt nöjd. Jag brukar använda Kat Von D’s (här), den är helt klart enklast att jobba med.

Primer (här) Concealer (här)Blush (här)Highlight (här) Ögonpalett (här)

Tänkte bjuda på en hederlig produkbild på några nyheter men också mina favoriter. Jag har börjat använda en ny primer som är underbar. Man får den slätaste och mjukaste huden samt håller sig sminket smooth hela dagen – testa. En ny concealer som inte är lika tung som mina andra, gillar skapt – jag har den i färgen ”Vanilla” – light 2. Sedan en rouge som jag tipsat er om tidigare som jag inte kan leva utan. Den har en lätt skimrande effekt, läs INTE glittrig utan ger ett resultat som inte går att beskriva. Jag fick flera dm:s där ni testat och totalt älskat den – blir enormt glad när ni tycker om det jag tipsar om. Jag har den i färgen ”GRANT”. Sedan glow:et från en annan värld – Ofra’s highlighter är valet för den som vill glänsa. Jag använder även denna ovanpå ögonlocket och under brynen. Jag tycker om just denna mest för du får liksom fyra toner i ett.

Sist men inte minst, min trogna vapendragare Soft Glam (här). Idag körde jag endast på ”Dusty Rose” och ”Sultry” – svårt att misslyckas.

Stockholm är bra fint ändå, solen gör allt så mycket bättre. Jag hann köpa med mig en Pokébowl mellan mina möten och slängde i mig den fort som satan.

Många frådade mig som tjöjan – både den och jeansen är från Zara. Som ni ser har nageln börja repa sig. Både mitt hår och naglar växer väligt fort så bara efter några dagar känns nageln bra. Kommer jag åt lite för hårt så gör det riktigt ont men helt överkomligt.

Gick förbi Prada och såg deras nyheter – MEN SNÄLLA RARA. Jag måste ha den där väskan, wow ❤️ I och med att vi inte kan åka till Milano så får jag spendera pengarna på annat sätt, hehe.

In i bilen och försöka komma ur stan innan fredagstrafiken blockerar allt. Kommer hem till mina älskade barn, tog en lång promenad med dom och sög in varje solstråle jag kunde och andades ut. Nu ska jag lägga ner datorn och fokusera på min älskade man, ett glas rött och äta god mat. Hoppas ni får en underbar helg vänner!

Kommentarer

  1. Sara

    Tröjan är så fin, jag har en fråga , hur är den i storleken, jag brukar ha M, men Zaras kläder brukar vara små i storleken, du behöver inte svara vilken storlek du har.Men tog du din vanliga eller en storlek större? Solstrålar från Norr🤗

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"