HairMy thoughts

INGEN BRA START PÅ VECKAN

Hej fina ni!

Usch, denna vecka har inte börjat bra. Eller jag fick spendera hela gårdagen med att färga hår, det var i vanlig ordning höjdpunkten men jag har migrän tror jag. Att börja googla ens symptomer är det värsta man kan göra: allt i från visdomstand, gravid, hjärntumör, pms eller ögonfel. Jag vaknade upp i lördags med sprängande huvudvärk och kände mig allmänt låg. Mår illa till och från när det dunkar som mest. Varvar mellan noll hungerkänsla till att bli jättehungrig. Jag har gått på alvedon, ipren, treo sedan dess men ingenting hjälper. Igår när jag hade jobbar klart på salongen trodde jag min kropp skulle koka över. När jag googlar så känns det som migrän?! Kan inte komma på något annat. Jag är allmänt sliten i kropp och knopp just nu. Det har varit ett intensivt halvår och jag kan inte riktigt slappna av. Sedan den deprimerade känslan att vi kan inte åka iväg någonstans just nu. Vi skulle åkt till Milano om två veckor men det fick vi boka av snabbare än snabbast. När man har bestämt sig för att resa mycket detta år så kommer Corona viruset och sätter stopp för det. Visst, vi kan åka någon annan stans men vågar man utsätta sig för det?! Bara åka ut till Arlanda är en skrämmande känsla.

Jag ska försöka plöja en till dag på salongen imorgon och sedan jobbar jag hemma resten av veckan. Våra fabriker i Kina har fått öppnat upp igen och snart kommer jag få dom första samples på nyheterna för MyMolimenti – två månader försent. Jag håller på att designa förpackningen för dom nya produkterna samt nya boxar för hårbanden/clipsen. Nej men det är så mycket som kommer och helskotta vad jag längtar efter att visa er allt. Jag kommer även ut med en kollektion egendesignade produkter, det ni.

Fick måla detta hår igår, fasen vad roligt det var. Det bästa att min kund är så pass mörk i botten i sig själv – älskar det ❤️

Tänk att min älskade son fyller 9 år i år – helt galet. Jag ska försöka ta en prommenad med hundarna nu, få lite frisk luft.

Jag ska spela in en sminkvideo på torsdag tänkte jag:

Har ni några önskemål? Fest? Vardag? Prata/ej prata? Vill ni att jag pratar om något speciellt samtidigt? Hojta gärna till så jag vet vad ni tycker bäst om ❤️

Kommentarer

 1. Ebba

  Tack snälla för svar! Tycker själv att det är superkul att fota inredning och tycker du har så fantastiskt fina inredningsbilder. Kollade några tidigare i ditt arkiv också från när du kör ”house tour” som är helt fantastiska. Använder du någon speciell när du fotar just inredning? 😍😃

  1. Elin Molimenti
   Elin Molimenti

   Men vad roligt att du tycker det 😍 Jag använder flera men mest min Leica och Canon 80D med Sigma 24-70mm f/2,8 objektiv!

 2. Lina

  Sitter huvudvärken mest eller endast på en sida av huvudet eller en punkt? Det är ett tydligt tecken på migrän. Prova nässpray mot migrän eller Sumatriptan (tablett). Finns receptfritt på apoteket, och ta så fort du känner minsta lilla.

  1. Elin Molimenti
   Elin Molimenti

   Satt på höger sida, kändes dock i HELA huvudet – värsta känslan jag haft. Jag köpte den nässprayen, tror den hjälpte för det försvann 🙏🏻❤️

 3. Emma

  Elin vårt sitter huvudvärk? För två veckor sen så tyckte ja ja hade ,inte väl lång huvudvärk..sen visade sig de var bihåleinflammation..hade ingen förkylning utan bara huvudvärken.behöver ju inte va samma men ja hade aldrig det.sen finns de något som heter endagsinfluensa då frös ja också hade huvudvärk o kräktes…hoppas inte du har något av dom två men håller värken i sig sitter över pannan runt ögon bak vid nacken o över näsan o kinderna kanske de kan va bihåleinflammation…innan ja fick hjälp av läkare dämpade faktiskt vanlig nässpray värken eller att sova gradvis en uppskjuten lök.lycka till

 4. Nina

  Jaa! Gärna prata där du förklarar alla steg. Fest eller finare vardag vore superb, där du använder typ contouring och liknande. Det är ju här många är osäkra men vill lära sig hur man får nice glow liksom <3

 5. P

  Hej Elin! Hoppas allt är bra med dig! Jag undrar vad lösögonfransarna hette som du visade på instastory? Finns de på kicks?
  Mvh Pia

 6. jonna

  Hej Elin!! Har sökt igenom hela google utan att hitta något svar så hoppas du kanske kan hjälpa mig. Säkert många med samma problem. Jag tror? att jag har mjäll men min hårbottnen är liksom inte torr, snarare fet. Mjällen syns bara om jag drar fingrarna i hårbottnen och är mer som ”krämigt” istället för torrt? är detta möjligt och vet du om man kan göra något åt det? Vad kan det annars vara? deeesperat!!!!

  ps älskar din blogg <3 haha

 7. I

  Fina Elin, du måste vara rädd om dig! Det låter som stress migrän. Jag har själv haft det när jag pluggade, det är fruktansvärt. Skulle inte heller våga/vilja åka utomlands just nu, känns som man bara skulle stressa ännu mer av att göra det. Men kan du inte ha en ”staycation” typ sova länge, ta ett bad, äta god mat, långpromenad med hundarna och bara vara (även om det är jättesvårt att inte göra någonting när man är hemma) eller semestra i Sverige och åka på spa några dagar? Kan verkligen rekommendera Yasuragi, lugnare ställe får man leta efter. Hoppas du mår bättre snart ❤️

 8. Alexandra

  Har du provat zomig nasal som finns att köpa på apoteket? Har de på recept i och med att jag har kronisk migrän och det brukar hjälpa mig när inget annat gör det ❤️ krya!

 9. Elisabeth

  Äsch vad tråkigt när man inte känner sig riktigt kry! Försök vila, å drick mycket vatten!!! Är tyvärr de enda tips som jag kan ge dig…Härligt me en video, ja röstar på en vardagsmakeup!👍 Sku gärna vilja ha tips å trix på d, eftersom d e d enda smink jag själv lägger!🤪 Massa kryisar till dig nu, Elin.💖

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"