Beauty

Så gör jag min highlight och contour

Hej finaste ni!

Vilken panglördag man vaknar upp till då. Det är kallt som satan men solen skiner och himmelen är blå. Jag ska bege mig in till stan för att göra Yumi Lashes, som jag längtat. Mina fransar står liksom rakt ner och det vore skönt att slippa böja dom som en galning så fort mascaran ska på. Jag har testat ”Lash lift” tidigare men jag blev lite irriterad kring ögonen så jag hörde att Yumi Lashes ska vara skonsammare, värt att testa. Har ni några erfarenheter?!

Men igår spelade jag in en video i ett litet annat format, kika på videon så får ni bedöma om ni tyckte om idén?! Jag får ofta frågan ”Hur gör du din bas?” ”Hur contour:ar du?”. Så jag tänkte dedikera en hel video om just det. Jag tycker basen är det viktigaste utav allt. Det spelar ingen roll om jag fick till ögonskuggan perfekt, är inte basen fin så faller hela sminkningen för mig.

Strobe Creme (här) Primer (här)

Foundation 1 (här) *nr 111 light2 (här) * nr SANDConcealer 1 (här) *nr NC202 (här) *light 2 Vanilla

Ögonskuggspalett för 150 kr – MAGISK (klick)

ANNARS HAR JAG ANVÄNT:

Contour stick: *carmel (här)
Singelfransar: (här)
Highlight palett: (här)
Brunpuder (här)
Setting Powder: (här)
Rouge (paletten har utgått) så denna är min andra favorit jag pratade om: (här)
Puder borsten: (här)

Har jag glömt något så hojta till bara ❤️ Hoppas ni tycker om videon.

Kommentarer

  1. Maria

    Vilken toppenbra video. Alltså du är fantastisk att lära ut hur man sminkar sig. Det blev så himla snyggt. Tusen tack för tipsen. 😊❤

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"