Home

Nytt tillskott till ovanvåningen

Hej vänner!

Hur mår ni? Håller ni er friska och krya? Jag tog en liten sovmorgon till 09.30 idag, shit vad skönt det var. Update på mina ögon: det börjar bli bättre och jag har slutat med allergitabletterna – nu kör jag bara dropparna morgon/kväll. Jag är fortfarande svullen men det röda börjar ge sig och även så kliandet. Jag har sökt som en tok på detta och jag tror det är färgen jag reagerade på. Jag gick därifrån med färg kvar på fransarna och ögonlocket så det måste varit det. Det var också många som skrev till mig att man kan göra Lash Lift utan färg – det kan vara ett alterntiv i framtiden?! Jag älskar resultatet för jag har tjocka/långa fransar i mig själv men problemet är att dom står rakt ner. Aja, ena veckan är det bruten nagel och andra veckan ögonen – konstiga åkommor på senaste tiden känner jag.

Men annars då?! Jo jag jobbar för fullt med produktutveckling för MyMolimenti, våra fabriker i Kina har öppnat och snart inväntar jag första sampelt på dom nya produkterna. Jag är nära nu på att anlita en Content Manager som ska sköta all PR, marknadsföring och kommunicera utåt för bolaget. Jag vill sköta produktutvecklingen och content i form av användingområde etc. Även om jag jobbar inom sociala medier så besitter jag inte den kompetens som behövs för att få bolaget att växa. Just i dessa tider är allt lite skakigt men jag ligger redan efter med tre kollektioner som skulle lanserats innan Corona viruset tog över världen. Men man måste våga för att vinna också, jag ska gå med flaggan i topp in i det sista.

Som jag nämnde tidigare så riktas fokuset på att inreda klart ovanvåningen. Vi hade länge spanat efter en dagbädd i min walk in closet. Vi höll på att lägga en onödigt stor summa på en annan dagbädd tills vi hamnade på Ikea och såg denna mörkgula skapelse. Den heter SÖDERHAMN och det fina med denna är att man kan byta klädsel hur många gånger som helst. Jag har snöat in på gult, orange och brunt (ping MyMolimenti). Den kärleken är fortfarande akuell och jag ser samma trend inne hos många inredningssidor. Sedan kan man diskutera hur många gånger vi kommer ligga i den där eller om badbädden blir avlasting för smutstvätt?! Men fin är den och den höjer mysfaktorn.

Dock älskar hundarna bädden så något har vi gjort rätt. Jag ska lämna in gardierna för att sy upp dom, köpa nya lampor i fönstren och lite smått runt omkring. Vi har även varit dåliga på att sätta upp tavlor så det ekar tomt på väggarna här hemma. Men nästa helg är det precis ett år sedan vi flyttade in i huset, hur fort har det gått?! Jag har haft några dippar ibland där jag har tänkt hur fasen kan vi bo här ute?! Men ju längre tiden går älskar jag huset mer och mer, det är så ”vi” på något vis. Jag ska åka iväg på ett ärende nu, sedan göra min bokföring, fortsätta jobba på här innan A kommer hem från jobbet. Ha en underbar fredag ❤️ Stay Safe

Kommentarer

  1. Linda

    Hej!
    Jag har gjort lashlift med färg flera gånger utan besvär. Testade yumilashes sist och det va utan problem fram tills att färgen sattes på. Då sved det som tusan/brännande känsla. När hon sedan kammade fransarna till rätta med en mascaraborste kändes det som små nålstick för varje borstning. Hade inga besvär efter dock. Är det en annan färg vid Yumilashes? Tål inte limmet vid fransförlängning heller, då svullnar hela ögonen upp och kliar ut av bara helvete 🙁

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"