BeautyMyMolimenti

Tips på passande vår sminkning och accessoarer i håret!

+ Reklam för MyMolimenti

Glad Påsk mina fina vänner!

Om jag har tröttnat på smörgåstårta än? Nej, lunchen var faktiskt riktigt god och vi smaskar på. Ikväll ska vi öppna en flaska rött och äta chark, jag ser fram emot det så mycket. Dock så har vi serie-torka. Ska jag vara ärlig så är jag riktigt trött på att titta på tv. Jag kan knappt koncentrera mig på att se 22.00 nyheterna så vi tar nog fram fia med knuff ikväll och njuter utan tv:n. Men jag vaknade utav mig skälv strax efter 09.00 och dagen innehöll inga planer. Man ska inte klaga att vara hemma men jag vill så gärna vara med min familj, det som gnager i mig. Facetajmade med mamma och pappa innan, kändes så skevt. Nu när världen ser ut som den gör uppskattar man allt man kunde göra innan. Inte trodde jag att ”åka hem och träffa mamma och pappa” skulle kunna vara ett hinder. Vi är enormt bortskämda och tar mycket för givet. Det är tur att man är döds-kär i sin partner, vi får spendera all ledig tid med varandra – det enda positiva. Men jag kände att en uppgift ska jag ge mig själv idag, spela in en sminkvideo till min Instagram och en mini-tutorial för MyMolimenti.

Foundation Sensai *sand beige (här)Foundation Bobbi Brown *sand (här) Borsten (här)

Jag har några nya stjärnor som jag testade för första gången idag, ni ser mer i detalj i min senaste post på Instagram (StyleElin). Men först en primer från Rodial (här) som jag har läst mycket om. Sedan en lowlighter ish concealer (här) från samma märke som jag sett ska bara magiskt bra. Men jag började med min dunder-kombination av foundations med hjälp av den bästa borsten jag testat (här). Jag måste säga att primern tillsammans med denna kombination av bas – wow.

Jag lockade igenom håret med en 32mm locktång (tips), borstade ut med en shine-borste (denna) och sedan mina clips från MyMolimenti (klick). Måste faktiskt ta och säga det. Jag har testat så många hår-clips som bara glider ur håret men dessa: dom sitter verkligen på plats och jag är verkligen så glad för dessa.

Till ögonen dammade jag av Norvina paletten (här) och Riviera paletten (här). Jag fick feeling på tukost, blå, lila – kind of. Jag gick all in på färgen ”Soul” från Norvina paletten och sedan toppade jag med ”Mediterranean” från Riviera paletten – that’s it. Sedan lät jag min highlight-palett göra resten av jobbet – är helt besatt utav Nicole Guerriero’s Glow Kit från Anastasia (här). Jag använder alla färger både vid ögon makeup och kinder mm. Kan vara den mest användbara och prisvärda glowpalett någonsin. Jag gick all in med färgen ”Forever Lit”.

Jag använde en rouge från Nars (här) och även läpparna (här).

Klänningen är från Adoore, vet inte om denna färg finns denna säsong – köpte den förra året. Men är riktigt nöjd med dagens look även fast man bara ska sitta och löka i soffan. Känner väl mest att det var en bra uppgift för dagen. Hoppas ni får en härlig påskafton, massor med kärlek ❤️

Kommentarer

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"