My thoughtsMyMolimenti

jag ville bara gråta…

+ Reklam för MyMolmenti

Hej fina ni!

Ber om ursäkt dels för att min hudvårds-inlägg ej kommit upp och min allmänna radiotystnad. Jag vaknade riktigt kasst i fredags och kände direkt att ”detta kommer att bli en dålig dag”. Jag hade ett fullspäckat schema och jag behövde även åka iväg för att klippa klorna på Torsten. Jag har haft migrän titt som tätt senaste halvåret, ca 1-2 gånger i månaden. Jag kände i torsdags kväll att jag blev så trött och däckade direkt. Vaknade som sagt på fredags morgonen men SPRÄNGANDE huvudvärk. Jag kan ha ont vart som helst annars men inte huvudet, det är det värsta smärtan av dom alla. Jag kan inte utföra någonting, ångest deluxe på den känslan. Sedan blev jag så arg över att jag har så mycket att göra och ingenting blir bra för huvudet tar över hela min existens. Men innan jag åkte till veterinären med Torsten kom Paolos och gav mig det underbaraste budet av dom alla. Deras nya glassar där salted carmel och vaniljen blev mina favoriter. Budet kom så passande och jag ville egentligen bara ställa alla kalla glassar på mitt huvud för att kyla ner hjärnan. Jag skulle också gjort en hår-video med mina hårband från MyMolimenti men jag satte mig framför kameran och sedan ville jag bara gråta.
Så jag bestämde mig för att:
– Nej, jag ger upp och går upp och lägger mig.

Notis: Nej men jag älskar fortfarande mina höga, mjuka och mest bekväma svarta jeans (här-klick). Jag har köpt dessa sedan jag ens hade ett bankkort, nej men jag har alltid 4-5 par hemma på grund av priset också. Två att kunna ha på salongen med lite färgfläckar på och 2 för att använda när jag ska se ordentlig ut (utan färgfläckar). Jackan är från NAKD (här) och skjortan finner ni (här). Tips!

Jag vaknade upp från min ”nap” när A kom hem efter jobbet och var ett rejält vrak. Vi åt pizza och sedan efter 22.00 kunde jag inte vara vaken mer. Vaknade upp igår utav samma j*vla migrän och A försökte med allt för att massera mig, ge mig TREO och följa alla tips på nätet. Min bästa vän skulle komma ut till oss också så jag ville inte må dåligt. Men jag tog en dusch, sminkade mig, tog på mig mitt favorit hårband (här) och började känna mig som en människa igen.

Men vi gick ner till kanal-baren här nere och åt den godaste burgaren jag ätit, shit vad gott det var med mat. Huvudet började långsamt bli bättre och man blir liksom ”öm” i huvudet efteråt – svårt att förklara. A var i stan med sitt grabbgäng och så vi hade en underbar tjej-kväll tillsammans. Vi åt snacks, kollade på en gammal Johan Falk film och bara pratade om livet. Nicole och jag har varit vänner i 10 år och är den person som är min familj. Vi har varit med om så mycket tillsammans och hon betyder allt för mig.

Idag vaknade vi och åt frukost och tog en långpromenad med hundarna. Vi åt även lunch på samma kanal-bar innan Nicole åkte hem. Jag är fortfarande öm i huvudet och jag hoppas jag vaknar upp imorgon och är som vanligt igen. Eftersom jag släpade efter i fredags så har jag en del att ta igen. Jag brukar jobba under helgerna med att göra videos eller inlägg som kan komma upp kommande vecka när jag är på salongen men denna helg kraschade allt. Förr fick jag grov ångest över att gå in i en ny vecka med noll förberett men nu är det ”okej” och det är ingen som lider utav några dagars tystad från mig. Jag tar inte sociala medier på liv eller död längre utan nu fokuserar jag på det som är roligt att lägga upp. Jag var besatt utav bra content, följare och att vara ”intressant” tidigare men jag har kommit på att det är en konstlad värld som man får ångest av – bitvis. Jag värderar er som verkligen vill följa mig och engagerar er genom att följa, gilla och kommentera. Er som jag pratar med på dm:s och vi delar med oss utav saker tillsammans. Det är egentligen det som är hjärtat i sociala medier tycker jag – kommunikationen oss emellan ❤️

Kommentarer

 1. Emma

  Sumatriptan det bästa! Går att få på recept, bättre pris än receptfria. Zomig nasal lika bra men dyrare. Migränen borta inom 30 min, slår aldrig fel! (Provat allt) /Emma

  1. Elin Molimenti
   Elin Molimenti

   I och med att dom är sååååå stretchiga så ta en storlek mindre än du brukar ❤️ Dom känns super små när man får hem dom men när man väl får på sig dom så sitter dom som smäcken!

 2. Jessica

  Håller med Amanda – du måste köpa Zomig Nasal! Jag får sådan migrän så jag hamnar i koma och spyr i flera, flera timmar, men det enda som hjälper är nässprayen Zomig. Verkar på 30 minuter och jag hade inte kunnat ha ett liv utan den 🙂

 3. Amanda

  Zomiq nasal som finns receptfritt på apoteket gör underverk varje gång jag har migrän. Inget annat som funkar för mig men den ”sprayen” upp i näsan och migränen är borta på en halvtimme! 😍

 4. Camilla

  Imigran nassprayen brukar hjalpa mig, sen har jag lart mig vad som triggar min migran. Stress triggar sjalvklart, men det som har varit absolut varst for att trigga den ar Glogg vet inte om det ar det roda vinet, kryddorna, sotman eller nagon kombo, saffran ar ocksa en stor trigger sa i december varje ar hade jag migran efter migran da lussebullar och glogg ar SA gott. Rodvin overlag brukar kunna ge mig migran om jag redan ar stressad eller atit daligt, sa ett tips ar att kolla over vad du atit/druckit de ganger du far migran. Har knappt migran langre efter att bytt till ett mindre stressigt jobb och i princip slutat ata saffran, basilika och dricka rodvin

 5. Gerli

  Ett tips vid svår huvudvärk! Ta två Aspirin- det som heter Aspirin på förpackningen, inget annat hjälper mig även om de andra innehåller Aspirin. Och drick ner det med en kopp kaffe. Bästa som finns!

 6. Stephanie Barsk

  Hej. Älskar att titta in här… jag har haft jätte problem i många många år med migrän anfall. Jag har provat många recept från läkaren. Det so. Hjälpte mest var imigran nässpray. Tog en dos och vilade i typ 15 min och oftas borta men när det slutade att fungera fick jag botox. (Tinningarna, högt upp i pannan och bakhuvudet.) Jag hade 3-5 gånger i veckan. Jag började med botox för snart 3 år sedan (går var8-12 månad) och jag kan räkna på mina händer över antal anfall sedan dess. Det är grymt! Hoppas du mår bättre snart.

 7. Anna

  Stackare – migrän är djävulens påfund!!
  Riktig medicin är nyckeln, o lite botox 😉
  Jag rekommenderar att du kollar med en läkare för receptbelagd medicin så du får vettig hjälpa minimerar tillfällena när man blir helt utslagen.
  Ögonmask och ett hårt spänt headband, typ i frotté med kardborre som när man tvättar ansiktet hjälper oxå, typ att hålla hjärnan på plats.
  Hoppas du mår bättre i morgon, kramis

 8. Jennifer

  Jag älskar att du inte slänger upp massa inlägg bara för att! Din blogg är den enda jag fortfarande läser, kikar in ibland för att se om det kommit något, och uppskattar verkligen varje inlägg 😊 hoppas du får bukt på huvudvärken snart! Kram

  1. Elin Molimenti
   Elin Molimenti

   Men du förstår inte hur glad jag blir att du skriver så ❤️ tusen tack för att du fortfarande klickar dig in här! KRAM

 9. :)

  Tipsar också om sumatriptan 2 pack! Får migrän varje helg 🙁 Den tar jag när jag börjar känna att de inte är vanlig huvudvärk o de
  går över fort 🙂

 10. S

  Ett tips som räddat mig många dagar är sumatriptan från apoteket. 2 st tabletter för 80 kr men hjälper mig direkt när jag känner av migrän.

 11. Emelie westfält

  Det är precis så livet skall vara, jag har fått lära mig den hårda vägen med 2 utmattningar i bagaget. Var rädd om dig och vi som följt dig längre vill ju självklart att du skall må bra för det syns! Det syns att du har hittat rätt! 💛

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"