My thoughts

Ny vecka

Hej vänner!

Hur mår ni? Hur har helgen varit? Som ni såg på Instagram så har jag fortfarande problem med min migrän. Jag ska ta tag i detta nu och få hjälp. Dock vet jag inte om det är hormonellt, jag ska dokumentera varje tillfälle och se om jag kan få någon information därifrån. Men oavsett ska jag boka tid hos en kiropraktor/naprapat som kan hjälpa mig att släppa på spänningarna. Jag är rätt dålig på att ”ta hand” om min kropp, eller tränar gör jag men att gå på behandlingar eller likande gör jag aldrig. Jag väljer det som lyx när vi är ute och reser men endast då. Jag har stått bakom ett huvud och jobbat som frisör sedan frisörgymnasiet så det kanske inte är så konstigt att min kropp vid snart 30 års ålder får lite extra omtanke, vad tror ni?!

Annars är det tufft på salongen, många är sjuka och bokar om. Dock är jag väldigt tacksam att alla tar sitt ansvar men ack så trist för oss frisörer. Jag pratar med många frisörer titt som tätt och alla sitter i samma sits. Jag hoppas verkligen att alla kreativa själar klarar sig igenom denna kris.

Annars fyllde ju den bästa människan år förra veckan och jag invigde barbent och power-heals. I helgen har jag mestadels vilat huvudet och vi har fixat ute i trädgården. Det är kortvecka också, härligt va?! Jag ska in till salongen nu och kör även tisdag samt onsdag. Helgen är fri än så länge, som vanligt i dessa Corona-tider… suck. Men jag hoppas ni får en bra start på veckan, kriga på och en sak till: Rösta fram Lennie till vinnare av Big Brother 2020. Vinnaren ska koras ikväll ❤️

Kommentarer

 1. Madeleine

  Hej Elin
  Tack för att du delar med dig av skönhetstips inom hår makeup samt livet i övrigt. 💕 Du tipsade för ganska länge sedan om en jättegod sås med creme fraiche, vitlök och buljong tror jag att det var. Vore toppen om du kunde dela med dig av den igen. Önskar dig en fin sommar,

 2. Lisa Flyning

  Hej! Jag lider oxå av migrän sen 20
  År . Det som absolut har hjälpt mig är botox För migrän men det tar du, (om jag minns rätt )
  Bettskena , träna, sova o äta som Skalman typ .rutiner . Sen gå till en Neurolog. Då får du bästa hjälpen. Jag går till Joakim Tedroff han är på Ersta sjukhus . Be din husläkare skriva remiss . Stor kram o lycka till! Dina socialamedier är så grymma o ger så mkt inspo’ Tack snälla!

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"