HomeMy thoughts

Hoppsan

Hej vänner!

Det var längesedan, en vecka har bara rusat iväg och jag har slängt mig ner i soffan efter en 12h dag på salongen. Mina fingrar krampar efter allt slingande av hår idag och mina ögon går i kors. Det blev en käftsmäll att komma tillbaka till salongen efter en underbar långhelg. Just denna helg har varit något utav det vanliga. Mina föräldrar hälsade på och som jag har längtat efter dom enormt mycket. I och med Corona så har varken min familj eller jag själv tyckt att det varit en bra idé att ses. Men nu när vädret varit underbart och det är något varmare ute så spenderade dom fredagen med oss. Shit vad man uppskattar det tidigare självklara så mycket mer just nu. Vi fick bland annat ett körsbärsträd av mina föräldrar som A och pappa hjälptes åt att planera på tomten. Jag längtar till nästa vår då man får se trädet slå ut, tror det kommer bli maffigt. I torsdags tog vi tag i altanen och balkongen som var riktigt skitig efter hösten och vintern. Takterassen sparade vi till nästa helg. Vi hjälptes åt med högtryckstvätten och skurborsten så varenda vrå blev rent. Vi tog ut grillen, alla dynor och utemöbler. Vi ska bygga ut vår altan här i sommar, tror den blir klar innan midsommar. Men tills dess måste jag få lite gröna fingrar så det blir lite liv i tomten. Dock tycker jag det är riktigt tråkigt, tycker ni om att hålla på i trädgården?!

Mamma hade bakat hennes berömda marängtårta med jordgubbar, den är galet god. Vi invigde grillen, åt chark och bara umgicks – helt klart den bästa helgen på länge. I lördags var det riktigt grisigt väder så vi tog en tripp till Ikea innan dom stängde för att bygga ihop min garderobs-lösning till mitt kontor. Det kommer bli galet coolt, jag ska visa er när den är på plats. Igår söndag var en tvätt, städ och fixar dag. Vi invigde löparskorna för i år och tog en löptur tillsammans i skogen. Sedan jobbar jag dygnet runt just nu känns det som, det är enormt påfrestande. All produktion för MyMolimenti görs som sagt i Kina och i och med tidsskillnaden måste jag få ihop dessa möten på ett smidigt sätt. Jag hade velat kunna ta allt som händer i min hjärna och lägga det på laddning över natten och sedan tillbaka igen på morgonen. Det är många beslut som ska tas hela tiden så jag vet knappt ut eller in längre. Jag hade givit VAD som helst för att få resa bort till en solstol, en sandstrand och lugn och ro. Därför ekar det lite här inne på grund av alla andra arbetsuppgifter jag prioriterar före. Men jag uppdaterar Instagram (StyleElin) varje dag så glöm inte att följa mig där också. Det har tagit mig lång tid att skriva detta inlägg, mina ögon faller snart pladask. Hoppas ni har haft en bra start på veckan så tar vi nya tag imorgon ❤️

Kommentarer

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"