Home

Invigningen av takterassen för i år

Men hallå där!

Hur mår ni? För det första: vilket kalas väder det har bjudits på denna helg. Vi har inte gjort många knop mer än att jag kom hem från jobbet med snurrande ögon i fredags, vi gick och la oss tidigt. Vi tog sovmorgon igår och startade dagen med ett löp-pass. Jag har aldrig varit en person som tycker om att springa, extremt tråkigt har jag känt. Men jag vill få in mer konditions-träning i kombination med den styrketräning jag endast gör. Jag försöker ge mig på olika sätt för att få min kropp att chilla ner, tänka på annat och aktiveras på andra sätt. Vi kör en sex veckors period där målet är att löpa 5km utan problem. A är ju en rutinerad löpare i och med fotbollen men han hänger med mig genom denna period och fasen vad roligare det är att löpa tillsammans. Vi tränar alltid tillsammans så det kändes självklart att även löpa tillsammans. Vi är inne på andra veckan så det är bara köra på. Måste medge att lite roligt är det.

Annars har vi pysslat hemma, lagat god mat och idag invigde vi takterassen där vi har vår solstolar. Dock så måste vi göra det mysigare med parasoll. blommor och mattor för nu är det lite för kalt där – men en sak i taget.

Davines (här) SkinCity (här) Comfort Zone (här)

Jag som ni vet är blekare än själva molnen som slussas förbi och min tankegång som yngre var alltid att bränna mig för att få mest färg på kroppen. Jag låg och pressade i Turkiet med olja och tyckte det var life men med åren får vi mer vetskap och framförallt blir vi klokare. Jag använder hur mycket krämer och serum för att bevara mitt ansikte stabilt så länge jag kan. Då kan jag inte grilla upp det några månader varje år, känns lite onödigt. Så, jag tog fram dom högsta solskyddsfaktor jag hade och alla tre var nyheter för mig. Kommer ni ihåg ansikts-stiften? Dom har även en variant som solskydd i SPF50, den är helt underbar. Så smidig, skön på huden och denna kommer få följa med mig överallt i sommar. Även Davines har kommit ut med en ”Sun” serie och även för håret, ska visa er det senare också. Jag blev överraskad över hur bra denna kräm gick på huden, riktigt bra tips. Sedan kommer vi till det solskyddsfaktor som jag verkligen vill slå ett slag för, det är inom samma koncern som Davines-familjen. Här har vi ett företag som tänker på miljön:

”Innehåller INTE silikoner, parabener, mineraloljor, artificiella färgämnen, djurderivat​. Förpackning av 100% återvunnen plast (R-PET). 69,2% av ingredienserna har naturligt ursprung.”

Kan väl inte påstå att jag blev medelhavs-brun men från blå till blek, alltid något. Men eftersom denna jävla Corona har ställt in alla våra resor så känner jag att dessa solstolar kommer hålla upp min kropp hela sommaren. Återkommer under sommaren om jag fått någon bränna, hoppas. Om inte annat så låg vi här hela dagen, lyssnade på poddar och åt melon. Det var en avkoppling jag inte känt på länge. Vi gick ner och tog en långpromenad med hundarna så dom fick bada och ha något roligt idag också. Efter det sprang vi 3km och efter det lagade Cannelloni med köttfärs med béchamelsås, lasagne typ. Det var brutalt gott!

Nu sitter jag här, nyduschat på balkongen och dricker en Pepsi Max. Ännu en mysig helg börja lida mot sitt slut. Visst att i dessa Corona-tider hade jag önskat att allt var som vanligt men äsch, vi får hoppas på en solig sommar med massor av kärlek ❤️ Imorgon ska jag träna hos Emelie (PT) och direkt efter det ska jag till nervspecialisten/naprapat för att låta henne trycka bort min smärta. Önska mig lycka till!

Kommentarer

 1. Camilla

  Om det där är att vara blek har du nog inte sett någon som verkligen är blek/vit, när jag var i tonåren var det sådär jag såg ut efter en hel sommars solande (som min kusin såg ut på vintern såg jag ut på sommaren) 😉

 2. Emma

  Åh vill också komma igång med löpträning! Kör ni efter nåt speciellt program eller mer på dagsform? 🙂

  1. Elin Molimenti
   Elin Molimenti

   Jag googlade bara på löppass och då kom en bild från Viktväktarna upp bland bilder på google. Där fanns ett helt program hur man skulle göra ❤️

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"