My thoughts

Då tackar vi 20+ och välkomnar ett nytt kapitel

Hej underbara ni!

Nej men det är min födelsedag idag och siffran har hamnat på 30 – TRETTIO ÅR. Jag har egentligen ingen åldersnoja utan jag är mer taggad på ett nytt kapitel i livet. Nu när min 30 års dag har börjat närma sig har jag funderat enormt mycket på dessa tio år från 20-30. Ibland känns det som att jag levt väldigt länge i och med att jag gått igenom ruskigt mycket. Jag flyttade hemifrån när jag började ettan på gymnasiet och sedan dess har jag kämpat, kämpat och kämpat för att bli vuxen. Jag har alltid varit ”den yngsta” i stort sätt alla sammanhang, speciellt arbete och jag har hatat den meningen. Vadå ung?… Ni vet med en nedlåtande ton – ryser när jag tänker på det. Men nu tamme f*n har jag gått över 30 sträcket med några timmar och måste säga att jag har aldrig varit lyckligare och jag har allt jag någonsin önskat mig. Att få inleda dessa tio år mot 40 tillsammans med A gör mig så glad och tänk att jag fann min kärlek i livet, min person och en människa som jag aldrig skulle kunna leva utan. Jag är nöjd med min karriär hittills, vårat hus och allt som livet ger mig.

Men ska vi ta oss en titt på året där jag fyllde 20 år – känsliga tittare varnas!

När jag flyttade upp till Stockholm som nybliven 19 årig hade jag en sak i huvudet, festa på Stureplan med ett gäng underbara vänner. När jag skulle vaska fram några bilder fann jag endast festbilder och jag sitter här och ler. Det var en riktigt stökig period men shit vad roligt vi hade. Jag jobbade fulltid som anställd frisör, tjänade 8000 kr i månaden, bodde inneboende hos två tjejer tills jag lyckades hyra en andrahandslägenhet i Alvik. Fick ringa Pappa varannan dag och be om matpengar för att jag köpte blaskigt vin till fredagen istället. Min kyl innehöll ägg, mjölk och vodkaflaskor. Jag levde för dagen och hade en av dom roligaste tiderna i mitt liv. Ni ser Nadja, hon med korall-klänningen till höger:

Här är vi igen, 8 år senare på mitt bröllop i Italien för två år sedan. En person som jag älskar så mycket, även fast vi inte bor i samma stad länge och inte ses så ofta. Hon har en stor plats i mitt liv, mitt hjärta och jag kommer aldrig släppa henne. Lite rolig fakta: Vi blev vänner efter vi kom på att vi hade ett förhållande med samma kille – haha. Jag är redo, låt denna lycka och känsla jag har i livet fortsätta och jag ska försöka njuta mer.

GRATTIS TILL MIG ❤️

Kommentarer

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"