BeautyHair

Tips på en färgglad midsommar sminkning

+ reklam för mitt egna varumärke MyMolimenti

Hej finaste ni!

Glad midsommar lite såhär i förskott. Jag kommer ha fullt upp imorgon och jag tror ni inte kommer hinna kika in här imorgon heller. Därför tänkte jag visa er min midsommar look i år. Som ni kanske vet är jag ingen person som tycker om blommor och speciellt inte i håret. Därför tog jag mitt älskade hårband med pärlor från MyMolimenti – kändes rätt givet. Även om många tror att det bara är ett hårband som ska användas på fest, bröllop eller liknande så är detta hårband det jag använder mest i vardagen. Jag kan vara helt svart klätt och rakt hår: adderar jag detta hårband är det precis som jag skulle haft ett par fina pärlörhängen. Det lyfter looken och detta är ett av mina stadigaste hårband. Det är lite tyngd i det och skaver ingenting bakom öronen, helt kär.

Det kostar 499 kr och finner det (här) ❤️

Annars var jag helt enig med att jag skulle ha denna klänning från Mayla Stockholm. Jag köpte den inför mitt bröllop i stadshuset 2018: har inte använt den sedan sist. Jag spar mycket av mina klänningar för att använda dom flera gånger. Visst, det kanske inte är så roligt när man jobbar med sociala medier att visa upp ”gamla” plagg – men den överkonsumtionen att köpa nya plagg för just en bild: det tar emot. Men till det ville jag gå loss med Anastasia’s Riviera Palette.

Den kostar 565 kr och finns (här) ❤️

Primer (här) Setting Spray (här) Foundation *Light Medium (här)

Vi börjar med basen och nu finns den underbara primern från PUR inne igen att handla hem. Jag körde Bronze ett tag men denna Rose/Gold är min nya favorit. Huden får någon magisk lyster just med denna tycker jag, testa. Sedan måste jag tipsa om AH’s nya settingspray i mini format. Ska jag vara ärlig så tycker jag mindre setting spray är mer värt att köpa för man vill använda olika till olika saker. Det tar lång tid att spraya slut på en stor och under tiden har det kommit ut tio nya settingspray som man också köper. Priset är bättre, man kan byta oftare och ha fler hemma. Sommaren mest underbara foundation från It Cosmetics, say no more. När man väl har testat den går man inte tillbaka.

Vad mer har jag använt?

Concealer *vanilla (här) Brun puder (här)Setting Powder (här)

Shimmer Oil (här) Shimmer Body Lotion (här)

Sedan kommer vi till något som jag föll pladask för. Som ni ser i min IG-TV på Instagram så applicerade jag body lotion från M.A.C först och sedan sprayade jag på skimret från Anastasia. Nej men jag blev helt frälst och det doftade så gott också. Jag vet inte om det var kombinationen från båda som gjorde det men inget klet eller att det färgade av sig på kläderna. Jag ska gå på benen sedan också – ett måste i sommar!

Mascara blå (här)Mascara röd (här) Bryn Gel (här) Highlight (här)

Har inte ändrat mig på fransar och bryn än. Min optimala mascara-duo gör mig lycklig varje dag. Båda som varit slut överallt finns på Kicks dit länken går, skynda skynda. Sedan använder jag endast denna färgade bryngel att fylla i brynen med. När man väl har gjort det enkelt för sig kan man inte sluta. Riktigt bra pigmenterad och jag har den ljusaste färgen. Highlight paletten är fortfarande given, say no more.

Läppstift (här) Rouge (här)

Läppstiftet var en skimrig dröm och jag testade en ny ton på min favorit-rouge från M.A.C Glow Play. Jag använde även en beige kajalpenna (här-klick) samt den sjuka glow produkten i slutet finner ni (här-klick) *02.

PS: jag såg att den var på 50% rea – GALET VA!!!

Jag önskar er en glad midsommar och hoppas ni äter massor med gott och tar hand om varandra. All kärlek ❤️

Kommentarer

  1. Maria

    ”Visst, det kanske inte är så roligt när man jobbar med sociala medier att visa upp ”gamla” plagg – men den överkonsumtionen att köpa nya plagg för just en bild: det tar emot.”
    Är det ingen annan läsare som tycker det här är vansinnigt?! Är det här nån slags standard att slita på jordens resurser så här? Hjälp.

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"