MyMolimenti

NY VECKA – en nystart

+ Innehåller reklam för MyMolimenti

Hallå där!

Det var ett litet tag sedan, I KNOW. Men det blir så ibland när allt ångar på i 190 med saker i den högre prioriterings graden. Jag tycker om att blogga, så mig slipper ni inte men jag vill inte att bloggen ska vara ett måste. Jag vill att man ska kunna kika in här då och då. Ta med sig nyttiga tips att testa på hemma eller få inspiration inom skönhet. Även om jag har slutat vara så pass privat som jag tidigare var så vill jag desto mer vara mer personlig. Jag vill inte stressa fram inlägg utan varje inlägg ska bibehålla samma kvalité som alltid. Många slutar blogga för att bloggen blir ett måste och man känner att man måste leverera samma mängd inlägg som tidigare år. Men jag följer utvecklingen och bloggar när jag känner att jag kan ge er det bästa utav mig. Ibland blir det mer och ibland mindre. Det är helt fine för mig och det verkar inte som att ni klagar ❤️ Jag finns ju mer flitigt på Instagram. Jag är bara enormt glad att ni följer mig år efter år. Oavsett om det är 3 eller 300.000 pers i månaden så kommer jag leverera likvärdigt. Vi gör det tillsammans och det är just det som är glansen med att leva. Det kan svänga snabbt, förändringar sker och både bra och dåliga tider ligger framför fötterna.

Men hur som: Jag har vilat deluxe hela helgen. Förra veckan jobbade jag mycket på salongen och tog hand om mina underbara kunder. Jag var ute och åt med Janne, våra grannar och hade fullt upp från morgon till kväll. Jag jobbar väldigt mycket med produktion för MyMolimenti just nu samt försöka jobba ikapp ombokningar på salongen då när Coronan kom. Man märker att prioriteringen att vara fin i håret inför denna sommar är högre än tidigare år. Vi är hemma mer och man vill känna sig fräsch inför sommaren i Sverige.

Your Exclusive Headband (här)Your Celebration Headband (här)

Annars måste jag meddela att alla mina nya kollektioner för MyMolimenti är på ingång. Jag vill bara SKRIKA ut vad som kommer att komma ut för nytt. Jag har haft det tufft med Corona’n rent jobbmässigt i och med att min produktion har stått still. Ni vet att jag var i Kina i årsskiftet och träffade mina nya fabriker och jag har jobbat fram produkter som är helt fantastiskt fina. Men fördröjningen har även varit positiv. Jag har hunnit jobba fram kollektion efter kollektion även för hela 2021 och framåt. I och med nya produkterna kommer vi öppna upp för köp utomlands och det är något jag ser fram emot så mycket. Som ni märker sitter jag på nålar och vill bara visa er allt, kommer bli en underbar höst och vinter – jag är trött på att vänta nu. Det blir en liten nystart och eftersom all respons och kärlek ni ger mig för produkterna hoppas jag det kommer bli ännu bättre denna gång.

Annars jag har åkt runt som en stressad höna idag. Jag hann med ett träningspass hos Emelie och sedan telefon möten på rullande band. Klockan är nu snart 20.00 och jag tackar för mig idag och satsar på en ny dag imorgon. Hoppas ni haft en bra start på veckan så hörs vi då ❤️

Kommentarer

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"