My thoughtsMyMolimenti

Jag måste anamma detta med semester

+ Innehåller reklam för mitt egna varumärke MyMolimenti

Det finaste utav dom alla: ”Your Exclusive Headband” (klick)

Hej finaste ni!

Hur mår ni? Men välkommen måndag. Jag är helt slut, om jag ska vara ärlig. Jag går i 180 just nu och det går alltid till en gräns där jag måste få ett break. Jag har haft saker att göra konstant hur länge som helst och MyMolimenti tar egentligen upp all min tid just nu. Allt nytt börjar rulla in efter godkännande utav sampels hur många vändor som helst. Jag är så otroligt nöjd med det jobb jag gjort och en utav kollektionerna som kommer ut i höst har jag designat precis som jag vill ha det. När jag var och fotade miljöbilder igår med Saga (modell) så tog jag med mig några utav det nya för att ”passa på” när jag ändå var ute. Jag blev helt varm i hjärtat och när jag kollade på bilderna efter så kände jag: ”Fan vad bra jag gjort detta”. Det andas ”Elin” och det blev ännu bättre än vad jag ritat upp. Jag kommer gå mot en helt annan riktning än tidigare när det kommer till material, ni kommer förstå senare. Alla måste börja någonstans och NU, NU kan jag få påbörja den dröm jag haft – göra precis som jag vill ha det.

Det populäraste hårbandet ”Your Own Headband” (klick)

Här har vi min fina tjej Saga. I en väntade blick tror man att det är jag som står där, haha (i wish). Många skrev igår på min DM och trodde det var jag, SMICKRAD är förnamnet. Jag har känt Saga sedan hon var liten och nu har hon blivit en ung kvinna på 16 år. Hon har alltid känts lite som min lillasyster och även om vi inte hörs så ofta så har hon en varm plats i mitt hjärta. Jag älskar att hon är så positiv och driven, vi hjälper varandra och hon tycker väldigt mycket om mode. Så jag tänkte att hon får styla alla hårband som hon vill så står jag för håret – SUCCÉ helt enkelt. Man måste hjälpa varandra, hur ska man annars komma framåt?! Jag är så otroligt trött på allt skit människor håller på med. Alla ska bara sitta hemma på kammaren, tycka så jävla mycket och tro att man kommer någonstans med det. Om jag skulle lyssna på allt folk skriver, tycker eller säger om mig så hade jag varit inlagd för längesedan.

Jag vet att många skriver till mig och undrar hur jag kan vara på positiv med ett jäkla driv hela tiden. Som jag sagt tidigare, jag är van att folk stör sig på mig och det blir min bensin till att fortsätta. Jag är inte som alla andra eller försöker kapa andra för min egna vinning. Kolla bara på soliga skvaller-bevakning, pajas helt ärligt. Nej men snälla. Har vi inte kommit längre 2020 än att en person ska sitta där på kammaren och snacka så sjukt mycket skit och alla går på det och hetsar som hyenor i kommentarerna?! Jag vill tro gott om människor men den bloggen tar fram allas sämsta sidor och det får mig att tänka:
”Putta mig från klippan om jag någonsin kommer i närheten utav hur dem ser på andra människor.”

Your Celebration Headband (klick)

Nej, jag kommer aldrig vika mig och jag känner bara: ”Ja men har ni inget annat att göra så visst”. Jag kommer ändå stå med huvudet högt och sikta mot mina drömmar, mål och jag kommer att lyckas också. Medans mitt fokus är där så kommer alla andra pajaser vara kvar på exakt samma ställe när man lyckas. Det säger rätt mycket va?! Så måste man tänka, annars äts man upp. Jag vägrar skapa ångest och psykisk ohälsa på grund utav någon annan tomte verkar störa sig på mig. Så har jag alltid tänkt och så måste ni också tänka. Livet är svinjobbigt emellanåt och vi har bara ett liv: LEV DET. Vi människor är inte perfekta, vi är olika och tur är väl det. Misstagen stärker oss som människa, lyckan för dig framåt och se till att leva ditt liv. Jag är så trött på att man ska tycka synd om alla hela tiden, att det är trendigt att vara PK fast man egentligen gör tvärtom. Ju vidrigare man har det desto mer poppis är det på sociala medier. Hemskt tycker jag. Sociala medier är ett fantastiskt verktyg för att peppa och stötta varandra, oavsett vem. Bara sluta använd det verktyget för det totalt omvända!

Jag vill att alla ska lyckas, det gör mig glad. Så länge alla krigar för det dom vill, stort som smått är jag nöjd ända in i själen. Därför jag försökt genom alla år peppa alla frisörer och lägga upp så mycket reklam åt dom som möjligt för att jag mår bra utav det. Att kanske vara en liten del i någon annans framgång, det är coolt.

Men det sagt ska jag ta ett break denna vecka från bloggen. Jag kommer uppdatera Instagram såklart så in där och kika. Ta hand om er nu, vila och ät god mat. Jag ska försöka stänga av systemet och andas, hur svårt det än är ska jag försöka. Ha en underbar vecka vänner så ses vi nästa vecka ❤️

Kommentarer

 1. Tess

  Hej fina du❤️
  Jag skulle behöva din hjälp inför mitt kommande frisörbesök🙂 Jag är ljusbrun i botten (min egna färg) men har slingat det blont. Nu vill jag slinga det ljusbrunt med både varma och kalla toner vilket jag har i mig själv. Har du en bild på hur en snygg slingning kan se ut där du blandat kalla och varma nyanser? Hoppas du haft en härlig och avkopplande vecka🌞🤗

 2. Cissi

  Har aldrig läst en blogg med så ont uppsåt som bloggbevakningens. Det är skrämmande, både i inlägg och kommentarer. Att det tillåts existera mobbing och förtal på den nivå som hon driver… Märkligt.

 3. Jennifer

  När du kommer tillbaka önskar jag ett inlägg om hur man ska förbereda håret inför uppsättning. Ska gifta mig nästa sommar och ska med hjälp av min tärna fixa håret själv. Tex hur många dagar innan ska man tvätta håret? Vad ska man förbereda med för produkter efter tvätt? Vore så intressant att läsa om 🙂
  Ha en skön semester!
  Kram

 4. Sandy

  Vad har hänt?! 🙁
  Hoppas att det löser sig!! Fortsätt vara och skriva som du alltid har gjort! Du är alltid så proffsig och man kan lita på dina tips/recensioner av produkter m m. Helt fantastiskt kul att du har börjat att producera håraccessoarer också! Superfina! Tack för allt fint du har gjort, och vad det än är som folk skriver om dig, så hoppas jag att du tänker på att det är så många fler som uppskattar dig! Ha enfin vecka!

 5. Helena

  Strunta i elaka kommentarer, folk är bara avundsjuka för att du gör din grej och därtill framgångsrikt. Försök unna dig lite ledigt nu, det är du värd. 😍

 6. Klara

  Folk är idioter! Gör din grej – du är grym! Ha en magisk semester nu för det är du verkligen värd ♥️

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"