BeautyHair

Ny vecka. Click & Glow & kaffeprobelm

Hej vänner!

Hur snabbt har en vecka gått? Jag tänkte när jag skrev det sista inlägget förra veckan att det kommer kännas väldigt långt, men ack så fel jag hade. Det är någonting som saknas i mitt liv när jag inte bloggar. Jag kommer fortfarande gå lite på halvfart då hela Sverige har semester. Men min vecka började på det sämsta tänkbara sätt. Varje morgon är det samma visa, går ner, sätter på kaffe och börjar göra frukost. När jag jag skölja ur kaffekannan så råkar jag slå kannan i bänkskivan och jag hör att glassplitter åker ner i vasken. Kom igen?!! En måndag morgon?!! Jag försöker få igång tankesystemet för att komma på en lösning för att slippa åka till Elgiganten det första jag gör för att köpa en ny kanna. Jag river i varje skåp för att hitta en säker tallrik för att få kaffet att rinna ner i för att sedan kunna lägga över kaffet i en termos, haha. Men så kommer jag på att man måste trycka in en sak för att kaffet ska rinna, vilket kannan gör i vanliga fall. Så jag fick helt enkelt trycka med en sked och stå där tills kaffet var klart. Jag skrattade så mycket åt mig själv, hur långt går man för att få sitt morgonkaffe?! Det här kallar jag problemlösning. Men jag fick kaffet och nu har jag skickat A för att köpa en ny kanna påväg hem från jobbet, haha.

Men annars har jag sovit, ätit god mat och bara njutit av att få spendera hela dagarna med A. Vi jobbar så sjukt mycket båda två och på vardagarna känns det som att vi bara går om varandra. Jag sitter dock framför datorn varje dag och ha möten men som nu: jag sitter fortfarande i pyjamas och klockan är över 14.00. Det började regna precis här också så rätt passande måndag att bara beta av jobb. Jag fixade även håret på Emelie (PT) och jag blev så fruktansvärt nöjd med det. Om ni följer Kardashian’s så är deras signatur färg den jämna, mörk bruna färgen med en kall ton. Det är en färg som är svår att förklara men den är både varm men kall. Tricket är att man ska hamna mellan svart och mörkbrun utan att färgen blir för varm eller för kall (blå). Emelie hade några ljusa delar i håret kvar sedan sista gången jag färgade henne och jag lät dom glänsa igenom också. Har man blå ögon så är denna färg något för dig. Men visst blev det magiskt fint?!

Click&Glow (klick) – Fuktgivande fuktkräm (klick)

Men ska vi gå in på ett nytt tillskott i hudvårds-djungeln? Ja det ska vi. Jag älskar märket James Read när det kommer till BUS produkter. Dom tänker till lite extra och har väldigt smarta lösningar. Här har vi det mest genialiska alternativet till brun utan sol, speciellt för ansiktet. Jag vet att många inte tycker om att BUS:a ansiktet och jag är oftast en av dom. Men som ni kanske vet så har jag inte mycket pigment i ansiktet att skryta med så jag har givit denna en stor chans. Man blandar i valfri mängd droppar i sin vanliga dag/natt kräm en eller två gånger per dag. Ju fler droppar desto intensivare färg. Dom rekommenderar 6-8 st droppar för max och 2-4 st för normal, jag har kört på det sistnämnda. Den är dessutom fullproppad med c-vitamin, hyaluronsyra samt aloe-vera. Huden blir verkligen så fräsch och jag kan inte sluta använda den. Ett förbaskat bra tips ❤️

Jag tog en snabb bild nu men det positiva är att man inte behöver så mycket fuktkräm för dropparna ger en så pass stor återfuktning. Oavsett om jag kommer använda en droppe så kommer denna alltid finnas i min kräm. Jag funderar typ på att droppa i hela bruken med dagkrämen och blanda runt.

Kommentarer

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"