Beauty

En ny vinge

Det var många som frågade om tröjan och den finner ni här (klick) PS: finns även som linne och kjol – så fint.

Hej finaste ni!

Hur mår ni? Jag hoppas ni kommit ner i varv, tar det piano och bara myser. Jag jobbar på hemma varvat med goda middagar, strosar runt här ute i Skärgården och i helgen var vi hos min familj i Gävle. Sedan jag fick en Apple Watch av A i födelsedagspresent så har jag inte med mig mobilen lika ofta. Jag kan svara och ringa med klockan så blir oftast att jag inte tar med mig mobilen. Det som är enormt befriande med klockan är att varken Instagram eller andra sociala medier går att scrolla igenom där. Jag har stängt av alla notiser så jag märker att bilder är det skralt om, haha. Men vet ni vad, jag märker att många som arbetar med sociala medier jobbar på halvfart nu i sommar och jag tycker det är jättebra. Jag måste ändå säga att jag längtar till hösten, det blir alltid en nystart och jag längtar till den energin man brukar få då. Sommaren varade i två veckor och nu känns det som den är över så nu kan vi lika gärna ha höst.

Men hur som, jag testade en ny grej förra veckan som säkerligen inte är någon nyhet för er. Men som den vanemänniska jag är gör jag oftast samma sak för det går smidigt och blir alltid bra. Har ni testat att endast lägga eyelinern på halva ögat?!

Bruna eyelinersNYX (här) *20% rabatt KAT VON D (här)

Jag använder alltid bruna eyeliners för jag tycker resultatet blir mjukare och ser inte lika hårt ut. Jag använder dessa två, ena ser ni är flitigt använd. Jag brukar använda ”Epic Liner” (klick) från NYX men jag hittade inte den här hemma. Samma spets som Kat Von D men billigare, tips.

Här ser ni spetsarna, båda är riktigt bra och enkla att applicera med!

Jag skuggar bara lätt med en brun ögonskugga, jag använde denna (klick) *20% rabatt. Jag skuggar hela locket och trycker in lite mörkare i kanterna men annars inget avancerat. Börjar med att dra ut vingen mot spetsen på ögonbrynet så det blir jämt på båda sidorna. Sedan möter jag från hälften av ögat ut mot vingen. Jag tar en super tunn spetsig borste, denna (klick) för att spraya setting spray på och sedan skugga ut med samma bruna/mörka ögonskugga. Det gör jag för att det inte ska bli så hård kontrast mot halva ögat som det inte är någon eyeliner på. Tycker ögat blev mycket med öppet, lite ”fox” känsla och man kan säkert testa sig fram med olika metoder för att få looken att passa alla ögon. Nu ska jag fortsätta jobba framför datorn och jag måste åka och köpa ett nytt setting powder. Jag karvade ur det sista puffet i helgen så det är ett måste. Ha en toppenbra start på veckan vänner ❤️

Kommentarer

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"