BeautyHairMyMolimenti

Vågtång, ny soffa och mjukglass

+reklam för mitt egna varumärke MyMolimenti

Jag älskar att ha håret såhär. Använd en vågtång (här-klick) och låt topparna vara raka. Sedan brukar jag använda samma kräm som innan jag fönar håret (denna-klick) fast i torrt då i detta fall. Den ger en len och no-frizz känsla på hela håret. Testa att applicera denna i vått och torrt hår!

Hej vänner!

Hur mår ni? Kan vi bara prata om att juli redan är över och vi har gått in i augusti?! Jag kan inte bestämma mig om jag tycker att sommaren redan är över eller om det ens varit något sommar?! Hur som helst är det inget badväder längre, det blir mörkare på kvällarna och jag måste ta på mig koftan på kvällspromenaden med hundarna. Dock är hösten min absoluta favorit årstid och jag måste ändå säga att jag längtar efter att få klä på mig snygga höstkläder, färga håret och känna sig allmänt on point. Kan längta lite extra i och med att det kommer hända väldigt mycket framöver för mig.

Ny, uppdaterad hemsida för MyMolimenti. Nya produkter, ny design på paketering och mycket mer. Jag längtar så mycket. Jag vet att vi har snart en helt slutsåld hemsida men inom några veckor kommer vi få påfyllning igen. Är det någon produkt som ni vill få notis om när den är tillbaka i lager så fyll i din email under den produkten. Trycket är stort redan så tveka inte!

Annars då? Jo jag har haft några lugna veckor från salongen och arbetat 100% med MM och andra åtaganden. Men jag har jobbat hemifrån vilket gör det mycket trevligare. Vi har hälsat på mina föräldrar i Gävle, vi har njutit väldigt mycket här ute i skärgården där vi faktiskt bor. Badat på klippor, käkat på skärgårdskorgar och utforskat ön helt enkelt. Jag måste ändå uttrycka min avundsjuka på alla som ”vågar” åka utomlands just nu. Att gå med mask i 40 graders värme vet jag inte om jag hade tyckt vara en ”avkopplande” semester. Vi får se hur hösten/vintern kommer se ut men om det lugnar ner sig vill jag åka iväg. Har ni rest utomlands något i sommar? Eller ska ni?

I helgen tog vi oss in mor stan på jakt efter en dop-outfit samt en ny soffa. Jag kilade in på Valerie och självklart finner man alltid något som passar där. Skadar ju inte att min vän Ariane jobbar där och kan hjälpa mig att finna helt rätt. Ni ska få se till helgen, det vankas nämligen dop för tvillingarna i Karlstad.

Vi tog en sen lunch på ett av mina favorit lunch-hak – Icha Icha. Mycket kål, sallad och mycket att tugga – älskar.

Vi måste ha en större och högre soffa med divan känner vi. Nu när vi möblerade om hela hemmet så blev det lite tokigt med det möblemanget vi hade från början. Vi var inne på Posh Living och yes, vi hittade en. Den kommer om 8-10 veckor tror jag hon sa.

Jag älskar den här bilden. Varje gång jag står på den här bron sköljer ett kärleksrus över mig. Jag har bott i Stockholm i 11 år och det finns bara ett hem och det är här. Jag är ursprungligen från Gävle men jag har aldrig känt mig hemma där och jag flyttade därifrån när jag var 16 år så det får bli ”min barndom” helt enkelt. Sedan bodde jag i Halmstad i tre år för att gå frisörgymnasiet och sedan dagen efter studenten flyttade jag upp till Stockholm. Ni ser ju hur fint håret blir utav en våg-tång?! Sedan klämde jag bak håret med små klämmor, något ni skulle vara sugna på att jag tog in?! Hojta till!

Mjukglass med strössel? Finns det något godare? Dock är jag ingen vidare glassperson men mjukglass går hem. Det är väl såhär jag har gått klädd hela sommaren. Ofixat hår, inget smink och egentligen bara släppt allt som har med min vanliga vardag att göra. När man lever och jobbar i den ytliga världen som jag gör är det väldigt viktigt för mig att leva i den raka motsatsen då och då. Därför längtar jag nu lite till hösten, alla börjar jobba igen och försöka reparera den misär världen utsatts för under pandemin. Men det är måndag, början på augusti och hösten kommer knacka oss på axeln mer och mer. Jag har telefonmöten på löpande band idag och ska försöka få så mycket gjort jag bara kan. Imorgon bär det av till salongen.

Kommentarer

  1. Frida

    Små klämmor ja!! Använder små flera ggr i veckan till samma typ av frisyr och det finns inga snygga små klämmor att köpa…

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"