Elins livMy thoughts

Som jag njuter

God förmiddag!

Jag hoppas ni mår hur bra som helst. Jag sitter fortfarande och slurpar i mig kaffet och slog precis upp datorn. Jag blev väldigt sugen på gröt och rivet äpple i morse så det fick det bli. Men när drar allt igång egentligen?! För mig kan det gärna vara lite på halvfart ett tag till. Dock så tror jag det aldrig kommer komma igång som ”vanligt” igen i och med Corona. Myndigheterna rekommenderar fortfarande att jobba hemma året ut och den vanliga höst-peppen kommer nog inte vara som den brukar. Men är det någonting jag har lärt mig detta år är att leva ännu mer här och nu. Att det inte går att planera någonting, att man får ta dagen som den kommer och göra det bästa utav situationen. Sedan denna press, stress och ångest över jobb och att prestera på topp hela tiden är inte lika viktig längre. Jag kan tycka det är väldigt skönt och många får slappna av lite mer.

Jag går runt i mina stora t-shirt klänningar som jag köpte på Zara förra året. Som ni sett på Instagram så var jag och A på dop i Sunne och jag tänkte skriva om det imorgon. Vi tog en natt i Karlstad och shit vilken mysig stad. Jag som är en småstadstjej från grunden njöt till fullo. Jag vill lätt åka tillbaka och tillbringa en helg där när det är fint väder.
– Men hur ser detta vecka ut då?!

Jo jag jobbar hemifrån idag med MM och försöker köra igång lite mer med jobbet. Tror det blir fortsatt lugnare augusti ut om man ser till båda mina branscher. Jag kommer göra salong varvat med administrativt resterande vecka. Jag ska även gå igenom en sak som brukar krypa fram till vintern men som redan nu uppkommit – väldigt konstigt. Blir några fler inlägg denna vecka och ska gå mot det normala (3 per vecka) mot slutet av denna månad. Dock är smink och hår det sista man vill piffa med just nu i denna värme. Passa på att gå osminkade, smörj in huden med SPF och drick vatten.

Ha en underbar dag vänner ❤️ Vi hörs imorgon igen!

Kommentarer

  1. Annica

    Hej, har aldrig kommenterat något tidigare, vare sig här eller på någon annans sida. Men fick lite feeling nu och kände att jag behöver tala om att jag verkligen gillar att följa dig. Du verkar vara en genuin, varm, smart och härlig tjej och man blir glad av att läsa din blogg. Må så gott och ta hand om dig!

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"