BeautyElins livOutfit

Tänk vad som kan hända på 11 månader

Hej vänner!

Hoppas ni har en mysig fredagskväll och att ni njuter utav det underbara vädret Sverige bjuder på. Vi har precis ätit tacos och ska äta äppelpajen jag bakade igår till efterrätt. Finns det något godare än äppel-smul-paj?! Nej. Men nog om det, kommer ni ihåg den här bilden ovan från förra året?! Vi var nämligen i Sunne, Värmland för att fira in kärleken mellan A’s ena lillebror och Sara som gifte sig denna dag. Det var en varm septemberdag och jag tror det var den sista fina dagen för den sommaren. Men vem kunde tro att vi skulle vara i samma kyrka 11 månader senare för att döpa två små tvilling-tjejer?!

Men vi tar det från början. Vi valde att spendera helgen i Karlstad även om dopet var på söndagseftermiddagen. Vädret var på topp och jag måste säga att shit vilken mysig stad. Jag älskar städer med vatten mitt i city och här var det minst sagt det.

Vi bodde på Elite Stadshotellet och det var helt ok. Vi skulle bara sova och spenderade inte så mycket tid där ändå. Dock så var deras uteservering helt underbar så vi tog en kvällsdrink innan vi hade bokat bord för middag. Frukosten var riktigt bra, stort plus. Jag var rädd att det inte skulle bli buffé pga Corona men det var det. Jag spritade händerna konstant efter jag tagit på något och ska jag vara ärlig så tycker jag man alltid ska göra det.

Shorts *30% rabatt (här)Skjorta (här) – Sandaler: (gamla från Steve Madden) – Väska: Chanel

Var det något som stod i fokus denna kväll var med mina shorts. Jag kan nog med handen på hjärtat säga att jag aldrig ägt ett par shorts. Den enkla anledningen till det är att jag känner att det inte passar mig men också för att det är svårt att se snygg ut i shorts. Men jag svängde förbi H&M och såg en ”Västkust-outfit” så jag klippte det direkt. Shortsen är höga, mjuka och går ner snyggt ner längs benen. Till det en stor vit skjorta som jag kommer använda flitigt. Jag såg också att shortsen var på rea, tips!

Den bästa som gått i ett par skor – älskar dig mest av allt ❤️ Vi åt en supergod middag med A’s familj och vi hade verkligen en av sommarens mysigaste kvällar. Vi gick runt i parken efter middagen och däckade lagomt innan midnatt.

Jag hade på mig en helt underbar omlott känning från Valerie, såklart. Jag har den i rosa också, helt kär i dessa klänningar. Jag lockade håret lite lätt och hade även en enklare sminkning.

Lykke och Luna – välkomna till världen ❤️

Tyckte vi skötte oss rätt bra, haha. Men hur sjukt att det är två, kan fortfarande tycka det är så häftigt. Tänk att dessa små tjejer kommer ha varandra hela livet ut på ett helt annat sätt än ”vanliga” syskon. Det måste bli något annat när två st ligger i samma livmoder. Nej men det blev en supermysig dag med fika och vi fick äntligen träffas allihop. Vi fikade klart och sedan rullade vi hemåt mot Stockholm. Vi hämtade upp hundarna strax innan 22.00 och sedan åkte vi hem. Jag vill åka tillbaka till Karlstad och utforska mer, riktigt mysig stad.

Kommentarer

  1. HMN

    Så mysigt! Jag är tvilling, enäggstvilling, bor granne med min syster och umgås varje dag. Vi är nu 32 år och tror vi alltid kommer vara såhär nära 🙂

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"