Outfit

Tips på plagg att bära i höst

1 (här)2 (här)

Hej mina fina vänner!

Välkommen måndag och en ny vecka står framför oss. Vilken sommardröm Sverige bjuder på just nu. Ska jag vara ärlig så vill jag tillbaka till normala rutiner, tråkiga matlådor och allt klagande på mörker. Varför är det så?! Är det alla årstider som gör att vi aldrig är nöjda?! Hösten är min favorit-årstid och jag längtar efter den där krispiga morgonen och man tar på sig sin nyinköpta höstjacka. Jag tycker mest om sommaren för att det är ljust länge och man blir gladare. Vill jag ha varmt, sol och bad åker jag helst utomlands för att få det. Men eftersom jag legat på sparlåga på blogg-fronten under sommaren så blev jag sugen på att bjuda på ett klassiskt höst-outfit inlägg men mina favoriter. Vad säger ni om det?!

Som ni ser ovan så är jag väldigt sugen på längre klänningar med längre ärm när vi går mot höst. Jag blev helt kär i klänningen mönster och tänk när det blir lite kyligare styla upp med denna svarta jacka (här-klick). Den vita klänningen är en typisk ”Elin” klänning just för att den är omlott. Båda dessa klänningarna går bara att köpa online, bara en hint om det.

3 – DRÖM KLÄNNINGEN (klick)

Jag tror detta djuriska mönster är höstens måste och tänk er tillsammans med en skinnjacka (tips-klick) och ett par svarta boots (tips-klick).
MÅSTE HA!

4 (klick)5 (klick) 6 (klick) 7 (klick)8 (klick)9 (klick)

Något som är mer passande just nu när sommaren står i blom är den blåa wrap-klänningen, färgen är underbar. Men blir det kyligare mot kvällen så tycker jag en ljusare ”jackan” passar till klänningen. Sedan kommer vi till min favorit-avdelning – basplaggen. Eftersom jag arbetar med det jag gör så försöker jag ta på mig dom mest bekvämaste kläderna när jag är på salongen. Jag vill att prislappen är mindre för färgfläckarna kommer dit oavsett vad jag än gör. Det blir rätt trist att gå runt i basplagg hela tiden men när jag väl sminkar på mig och fixar iordning mig så åker betydligt roligare plagg på. Det är på ett sätt tur att jag jobbar med sociala medier för då får jag piffa iordning mig och fota alla looks då och då.

Men t-shirts är min absoluta favorit att tipsa om ni kan kika in nr 9 ovan här, ÄLSKAR med längre ärm. Men, jag visade er som t-shirts som jag använder hela tiden och är dom skönaste att bära. Dom har också längre ärm och kvalitén är tipp topp. Jag visade er på IG-story för ett tag sedan så jag tänkte jag kör in dom här med. Jag fick till och med lägga upp t-shirt tipset två dagar på raken för min dm var full med frågor – haha.

T-shirt 249 kr (klick) *finns i flera olika färger

10 (klick)11 (klick) 12 (klick)13 (klick)

Jag handlar annars många utav mina basplagg på Gina Tricot och kvalitén på just basplagg är bra. Jag använder deras höga, mjuka jeans (här-klick) nästan varje dag och visst, den svarta färgen håller kanske inte så länge men för det priset är dom underbara. Skådade även in mjukis-set:et (nr:11) och herrejisses vad skönt det såg ut – fanns även i flera olika färger. Nej men även om jag kan tycka basplagg är så trist i vardagen så finns det inget annat jag längtar efter just nu. Hoppas ni fick lite tips ❤️

Kommentarer

  1. Anette

    Känner mig desperat, så skickar frågan till dig.
    Sist jag var hos frisören med min 12 åriga dotter så sa frisören att hon hade fett hår. Och fick oss att köpa ett schampo från Maria Mila heal. Men tyckte att håreted jättekonstigt av det så vi provade bara en gång. Möjligtvis att hon har fet hårbotten, för håret nedanför hårbotten och hela vägen ner är som svinto, så torrt och blir trassligt. Vet inte vad jag ska köpa för schampo åt henne.

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"