BlondHairMyMolimenti

Då siktar vi in oss på Europa

Innehåller reklam för MyMolimenti

www.MyMolimenti.com

Men hej vänner!

Hur mår ni? Hur har veckan varit? För min del har den varit riktigt bra. Den har gått fort om inte annat, det är redan lördag. Först och främst så vill jag tacka er för all fin respons ni ger mig varje dag, speciellt i mina dm:s – men jag får även många mail. Jag vet att jag inte varit den mest pigga ”influenser’n” på sista tiden, ni kommer förstå senare. Men ni ska veta att jag ligger inte på latsidan, snarare väldigt mycket tvärtom. Nu har jag valt att driva mina kanaler mindre personligt (privat) än tidigare så det blir svårare för mig att uttrycka mig, förstår ni vad jag menar. Det för med sig att jag inte uppdaterar lika ofta och man går in i sig själv mer – på ett positivt sätt såklart. Men jag ska inte sväva iväg nu men jag vill verkligen tacka alla underbara själar som alltid finns här.

Men till något väldigt roligt. Som ni förstått så lägger jag mest tid på MyMolimenti just nu och under hösten/vintern kommer det äntligen rassla till. Vi ligger 7 månader back på grund av Corona men that’s life känner jag, för alla. Men jag vill välkomna er till vår nya, Rolls Royce hemsida som förenklar på alla sätt. Men också vill jag välkomna Europa, vi har nämligen öppnat upp för hela EU. Norge, UK och USA kommer att öppnas upp längre fram. Jag är så taggad att föra MM mot resten av världen. Jag tror/vet att Sverige är inte min starkaste marknad om man kikar på företag som gör samma sak som jag. Det ska bli spännande att se utfallet nu när vi öppnat upp för hela EU.

Vi har fått ny kostym, hur fint blev det inte?! Som det kontroll-freak som jag är ville jag packa om själv och sedan skicka vidare allt till vårat logistiklager. Jag har också steamat varenda påse/dustbag själv för att få tyget att bli sådär härligt fylligt. Först ut är att fylla på befintligt lager och sedan kommer ni få ta del av dom nya produkterna.

Jag ville använda en miljövänligare paketering då scrunchies kommer få mysa i dessa tygpåsar. Våra nya lådor där hårbanden ska ligga kommer vara i hård-papp och inte ha någon plast/hinna över sig. Dom blir lite ömtåligare men det får vi ta. Jag har även tagit bort all plast där hårbanden låg i tidigare och ersatt dom med tyg-dustbags. Det blir en kostsammare lösning men jag känner mig mer bekväm med det plus blev det så mycket snyggare.

Sedan vill jag påminna er om dom väldigt populära scrunchies som kommer väldigt kort komma in i laget igen. Jag har inte fyllt på med full styrka denna gång så ett bra tips är att gå in på den produkt man önskar (klick) och fylla i sin mail. Så fort logistiklagret scannar in produkterna kommer ni då få ett mail och där går det att köpa igen. Vi har redan nu extremt många uppskrivna så det kommer bli först till kvarn här. Så ett hjärtlig tips bara!

Annars gjorde jag en helt underbar brun/slingad dröm i veckan. Som jag skrev på Instagram så är detta en färg som innehåller allt. Allt från mörk, ljus, kall, varm och en frisyr som är fyllig och enkelt att styla. Jag måste tipsa er om en sak: Maria Nila har kommit ut en ny färgbomb (här-klick). Den är mörkare-blond-kall, perfekt att använda om man har något mörkare hår (mörkblond/ljusbrun) med ljusa slingor. I dagens läge har vi alltid fler olika toner i håret och denna borde bli en succé. Den kan gå hem hos ljus-blonda också men jag måste testa först för att kunna ge exakt åsikt om det. Jag är riktigt taggad och jag tror denna kommer bli en storsäljare.

Men nu ska jag fortsätta knega på här, ta en dusch och försöka överleva denna klibbighet. Ikväll ska vi nämligen på 30-års fest för min fina vän Ariane. Ska bli riktigt roligt ❤️ Hoppas ni får en underbar lördag vänner.

Kommentarer

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"