My thoughtsMyMolimenti

Vilken underbar vecka

+ Innehåller reklam för MyMolimenti

God morgon lördag!

Hej finaste ni!

Shit vilken vecka jag har haft. Den har varit så bra, fruktansvärt bra på alla sätt och vis. MyMolimenti har haft sina första köp nere i Europa och shit vilken kick jag fick när jag såg det, WOW. Jag fyllde äntligen på lagret på våra mest älskade scrunchies som nästan är helt slutsålda. Det finns några stycken kvar av varje, så skynda på – ni kommer till dom här (klick). Vi skapade också en ”Bundle” på alla 3 duos till ett betydligt bättre pris, den blev en storsäljare kan jag lova. Jag är så tacksam, wow. Det är så otroligt roligt att arbeta med det här. Det är utmanande, helt utanför min zon om man säger så men ändå så nära det jag älskar. Aja, nej men det är så roligt.

Annars har jag spenderat mycket tid på salongen med mina fina kunder. Som jag sa förra veckan så kommer alla tillbaka efter sommaren med friska och bra hår?! Klart dom behöver lite uppfräschning men tror Cornoa har fört med sig något bra i detta elende i alla fall.

Dessa mixade hårsvall får jag inte nog av. Ni vet när man både upplevs mörk, ljus, kall och varm på samma gång. Kan vara den snyggaste hårfärgen jag vet just nu. Tycker också den passar alla hudtoner konstigt nog. Jag varierar tonerna lite beroende på kund men grunden är detsamma. Dock så tycker jag hårfärgen passar bäst för längre hår så man hinner se alla färgskiftningar på längderna. Det är enkelt att måla in ljusare delar till våren om man vill som gör stor skillnad.

MEN, ni som följer mig på Instagram (StyleElin) vet redan om denna lilla present som min man gled in med på salongen. Varje dag överöser han mig med kärlek och jag är verkligen tacksam för varje dag tillsammans med honom. Sedan slutar han aldrig förvåna mig. Det var nämligen tre år sedan han friade till mig fram ett glittrande Eiffeltorn i Paris. Kommer ni ihåg?!

Kan ni förstå att det redan är tre år sedan? I september firar vi två år som gifta, nej men tiden bara flyger iväg. Vi hade tänkt åka till Paris nu men ja; Co-helvetes-vid är ju fortfarande ett hinder. Men vi gör det bästa utav situationen och skämmer bort varandra ändå. Jag var ute och gick i en timme igår efter jobbet och jag blev helt hög på den underbara luften som är här. Hösten är min favorit årstid och jag längtar tills första frosten är här. Är det någonting jag är tacksam för att bo i Sverige så är det för luften. Ni vet känslan när man varit på lång-semester i t.ex Thailand. Man landar i Sverige en kall januari natt. Man kliver av planet, går in i gången som tar en in till Arlanda. Jag tror alla kan känna igen just det andetaget.

Ikväll ska vi ut på dejt-kväll. A har varit borta på jobb i två dagar så jag har varit solo. Jag är riktigt sugen på att skippa klänningen och ta på mig en piffigare-höst-outfit för kvällen. Hoppas ni har haft en bra vecka och att ni får en mysig helg ❤️

Kommentarer

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"