HairMyMolimenti

En torsdagskväll

+ Innehåller reklam för MyMolimenti

Hej vänner!

Jag fick en känsla att jag saknade bloggen. Jag sitter hemma med lite godis och kollar på Idol, bara sådär en torsdag. Min kära man är iväg på konferens med jobbet och det är bara jag och hundarna i några timmar till. Jag har tänt ljus och myset är komplett. Jag har jobbat klart på salongen för denna vecka och imorgon väntas kloklippning för Torsten följt med möten och admin-jobb resten av dagen. Har jag hunnit nämna för er att vi fyllde på lagret inne hos MyMolimenti?! Som ni kanske märkt så har det sålts som smör och inte minst våra populära scrunchies. Varje dag får jag någon som säger hur bra tofsarna är. Har ni inte hunnit testa dom så gör det, ni kommer inte ångra er.

Sedan kommer hår-clipsen inte tillbaka. Det finns några kvar så vill man hinna köpa hem just dessa så skynda. Det kommer sjävklart komma nya styles på clips. Men efter allt med Corona och fabriker som stått helt still känner jag att allt börjar släppa nu. Man har fått jobbat lite vecka för vecka. Snart är en fotografering bokad och därefter så ska ni få ta del av allt nytt. Nu är det roligt, ni förstår inte hur roligt allt är just nu. Jag har även ritat klart näst, nästa kollektion och inväntar första sampels på dessa så jag tycker allt är i sin ordning om inte bättre. Återförsäljarna (frisörerna) ska sättas igång från och med nästa vecka. Det ser jag fram emot så mycket så jag spricker. Sedan när Coronan är över så vill jag bara åka landet runt och hälsa på alla som vill jobba med MyMolimeni. Sedan är alla EU-länder igång och när dom internationella köpen kommer in blir man glad, det är en viss känsla.

Your Silky One – Chestnut & Nutmeg 199 kr 2pak (klick)

Sedan har jag skapat fina hår på mina älskade kunder. En riktigt bra vecka helt enkelt och jag ville bara in här och säga hej. Hoppas ni får en mysig kväll och ser fram emot fredag imorgon ❤️

Kommentarer

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"