My thoughts

JAG ÄR HELT TOM

God morgon vänner!

Hur mår ni? Har ni haft en mysig helg? Förra veckan var tuff och traumatisk för min del privat och jag har svårt att veta hur jag ska bete mig. För några år sedan hade jag verkligen velat skrika ut allt och få er stöttning men nu vill jag bara dra täcket över huvudet och bara ligga i Andrés famn och gråta. Jag har aldrig gråtit så mycket som jag gjort förra veckan och mina ögon är så svullna och jag har inget mer att ge. Jag vet att det låter skevt att jag ens säger detta och inget mer men jag har valt att vara mer privat men ändå är sociala medier mitt jobb och jag vill säga att någonting inte är som vanligt. Det har blivit så mycket hat på sociala medier än förut och det gör att man inte vill öppna upp sig längre. Mitt uppe i allt så har jag så mycket jobb över mig och vi på det hade bröllopsdag igår. Vi hade tänkt att fly till Paris denna helg men i och med allt som hänt har vi ätit godis och spenderat veckan framför Disney+ istället. Jag ska försöka ta mig samman denna vecka, jag ska försöka jobba på salongen och bearbeta allt i min takt.

Tröja (här)”Skinn” leggings (här)

Vi kammade till oss för en middag igår för att fira vår bröllopsdag. Vi bestämde oss för att åka iväg om några veckor och fira mer då. Vi älskar vår bröllopsdag, det var det bästa dagen i våra liv. Jag har blivit med leggings föresten. Jag frågade er på storyn på Instagram om dom absolut bästa. Jag ska testa en efter en tänkte jag, först ut blev dessa. Dom sitter som en smäck kan jag lova. Dom åker inte ner, sitter där dom ska och slimmar ihop allt. Jag valde att ta en storlek större, just för att det är Spanx. Jag tycker om att dom sitter tajt och drar in allt men jag älskar samtidigt bekvämligheten. Så jag tog L istället för M.

JAG VILL TILLBAKA!

Nej, nu ska jag försöka kamma till mig och ha ett telefonmöte. Jag är bara så tom, helt tom. Hoppas ni mår bra i alla fall och ta hand om varandra ❤️

Kommentarer

 1. Lumnije

  Wow! Tycker det är förskräckligt hur folk beter sig på sociala medier. Allt hat, tävlande osv
  Om man är känslig är det förmodligen också lätt att ta åt sig men samtidigt visar det att man har ett hjärta. Förstår att du vill vara mer privat nu.
  Styrkekramar ✨✨🤗🤗🤗

 2. Helena

  Jag är helt säker på att du tar dig igenom det jobbiga, och då kommer du att känna dig fylld av glädje och energi!!! <3
  Stor kram till er båda!!

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"