HairMyMolimenti

En plåtning på en helt ny nivå

Innehåller reklam om mitt egna varumärke MyMolimenti

Grön kavaj (här-klick) – En brun eye-liner (här-klick)

Hej vänner!

Hur mår ni? Jag hoppas helgen varit bra. Jag är på salongen och multitaskar och ska ha kunder fram till 19.00. I fredags hade vi en plåtning för dom nya produkterna för MyMolimenti som snart kommer att lanseras. Jag vill ju använda alla produkter men det är lite svårt när jag jobbar med sociala medier, haha. Jag valde en ny fotograf denna gång och det kändes så mycket bättre. Jag är väldigt noga med hur jag vill ha det och har en vision framför mig. Det tråkiga var att jag hade bokat två modeller men ena avbokade i sista sekund så hann inte boka in en ny. Så det fick bli en modell och jag blev helt kär i henne. Så enkel att jobba med och shit vad hon levererade. Jag vill mer fokusera på hur man kan använda produkterna än produkten i sig om ni förstår. Ett hårband är egentligen bara ett hårband men med rätt outfit kan det lyfta hela looken.

Jag har nog sagt det förr men kärleken till håraccessoarer kom när jag kom på att vanliga smycken är ingenting för mig. Det är inte ofta ni ser mig i örhängen, halsband eller ringar (förutom min vigselring då). Jag älskar mitt hår och har alltid sett det som min accessoar. Men tillsammans med en håraccessoar blir känslan densamma som om jag skulle bära vanliga smycken. Jag tycker det lyfter en hel oufit. Med min egna kollektion vill jag få fram vardagen i en håraccessoar. Att bekvämligheten i att t.ex få bort håret från ansiktet blir tredigt och snyggt.

Inför plåtningen hade jag planerat varenda look och även hur håret skulle vara på varje bild. Men när vi väl körde på så märker jag att allt blir helt tvärtom. Jag skulle styla en vågig frisyr, uppsatt, fönat, lockat och backslick. Well, det blev inte alls så. Ni kommer förstå när bilderna kommer ut. Men det blev förbaskat bra så jag bara längtar tills jag får se bilderna. Jag älskar att jobba på känsla och det är någonting som följer med mig i vad jag än gör. Jag är verkligen så taggad över att visa er denna kollektion.

Kolla på den här stjärnan, wow vad bra detta kommer att bli.

Fun fact: jag och A stod och packade dom nya produkterna hela helgen. Jag vill börja skicka ner till produkter successivt till mitt logistik lager så jag har kontroll. Men nu är det dags att ta han dom min sista kund. Ta hand om er ❤️

Kommentarer

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"