My thoughts

Snaps från Marbella

Hej från ett soligt Marbella Spanien!

Vart ska jag börja, ingen aning egentligen. Vi tog vårt pick och pack för att komma bort på Sverige, vardagen och allt som vi gått igenom denna höst. Jag har jobbat non stop sedan i somras och jag kände där i slutet att jag kommer att tappa det snart. Livet går i 180 och jag får ingen tid till att reflektera, njuta, inte njuta, leva eller uppskatta allt som livet släpar runt än på. Jag började känna mig helt tom. Jag älskar ju livet. Jag kan göra allt arbete någon annanstans förutom frisör så vi bestämde oss för att lämna. Vi tog ett det tidiga flyget i fredags morse och jag sov hela resan så allt gick otroligt smidigt. Munskydd på så fort vi kom in på Arlanda men det var inga konstigheter.

Vi hämtade hyrbilen, körde till hotellet och tog en sen lunch. Sedan la vi oss vid poolen och drack rosé. Precis det jag längtat efter!

Vädret är HELT perfekt för min smak. Det är ca 22 grader i skuggan och i solen är det hett. På kvällarna går det ner till 17-18 grader och en tjocktröja kan vara skönt att ha på sig. Jag tycker inte om när det blir för hett, sminket rinner och lockarna i håret är ett minne blott.

Vi har några vänner som bor här nere så vi passar på att umgås med dom. Första kvällen blev det en trevlig middag med gott vin. Maten här är outstanding och allt vi ätit hittills har varit riktigt gott. Vi bor på NOBU Hotell och det är riktigt bra här. Dock så får man tömma spargrisen för det är oförskämt dyrt. Ni som följer mig på Instagram vet att vi fick betala 80-90 spänn PER sushi bit här om kvällen. Vi testade på NOBU’s sushi som många pratat om men det var inte värt besöket säger jag redan nu. Det var gott men inte värt pengarna. Frukosten på hotellet är den bästa jag ätit dock. Alla bra resauranger i Marbella ligger här kring hotellet så vi avverkar en efter en. Hittils har ”Monkey Club” varit den bästa.

Den finaste jag vet ❤️

För mig är det måndag och en ny vecka. Även om vi är här måste jag jobba på nästan som vanligt men det gör mig ingenting. Vi är inte här för att bara sola och bada utan för att få ett miljöombyte. Bort från vardagen, stressen på salongen, alla måsten hemma och att bara få umgås med varandra. Vi har båda jobb som innebär en dator så vi kan arbeta vart vi än är. Jag känner redan nu att jag blir väldigt inspirerad utav att vara här. Människorna är så öppna, trevliga och mitt contet till MyMolimenti blir succé. När jag kommer hem ska nya produkterna lanseras, som jag längtar ❤️ Hoppas ni mår bra.

Kommentarer

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"