HairMyMolimenti

Min livs resa. Tillbaka till slutspurten.

innehåller reklam för mitt egna varumärke MyMolimenti

Hej vänner!

Hur mår ni? Jag känner mig pånyttfödd. Dock var det inte så inspirerande att komma hem till detta regn och mörker. Men som jag sa innan så behövde jag denna resa mer än något annat just nu och jag är väldigt glad över att vi åkte. Dessa 11 dagar bara flög förbi och när vi skulle åka hem kände jag:
– Jag är inte klar här än, vill inte åka hem.

Vi har umgåtts med vänner, ätit fantastisk god mat, solat lite, tagit härliga promenader, åkt runt i bilen och spanat in Marbellas olika hörn. Vi har tränat, jobbat, fotat/filmat content och bara njutit helt enkelt. Både jag och A har konstaterat att vi vill köpa någonting där nere, helt klart. Jag skulle till och med kunna säga att jag skulle kunna spendera halvåret där och halvåret i Sverige. Tekniskt sätt kan både jag och A det i våra jobb.

Vi har varit på barnkalas också, inte varje dag man är det.

Jag har aldrig ätit så här god mat. Frukosten på hotellet var i världsklass och vi bodde på Nobu Hotel och jag kan verkligen rekommendera det. Alla bra restuaturanger låg i anslutning med stranden som granne och närheten till precis allt. Nästa gång tänker vi bila ner med hundarna och hyra ett hus/lägenhet och stanna minst i en månad. Hade inte världen varit upp och ner hade jag gärna velat åkt ner igen så snabbt som möjligt. Men förhoppningsvis åker vi ner efter årsskiftet.

MEN, som ni kanske har märkt är den nya kollektionen för MyMolimenti på ingång. Jag ha väntat hela året på detta och nu händer det. Jag har äntligen fått chansen att göra det på mitt sätt. Eller rättare sagt, NI har gjort det möjligt för mig att lansera min helt egen designade kollektion. Man måste börja någonstans och jobba hårt och den dagen är snart kommen. Jag kan även avslöja att det kommer att komma två nya produktkategorier. Om allt gå vägen så under 6 månader framåt kommer det hända mycket spännande saker. Men det jag är mest glad över är dom frisörsalonger som blivit återförsäljare, wow vilken respons. Jag tycker det här är så roligt, verkligen.

Men vi går in i slutspurten och jag kommer uppdatera mer här inne också. När kollektionen är ute kommer jag kunna slappna av lite mer och ha mer tid över till mina kanaler. Men glöm inte att följa mig på Instagram samt MyMolimenti. Det gäller att ha kolla nu för snart vänner kommer MIN kollektion ut ❤️

Kommentarer

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"