MyMolimenti

Den nya kollektionen för MyMolimenti är LIVE!

Innehåller reklam för MyMolimenti

Hej vänner ❤️

Som jag har längtat efter att få presentera säsongens nya kollektion för er – och nu är de äntligen här. Det är fokus på passform, kvalité och ett fantastiskt handverk. Jag släpper 6 nya hårband, något utöver det vanliga kan jag lova. Dessa exklusiva hårband är skapade av veganskt läder av hög kvalité med fokus på komfort. Du kan alltså bära dessa lyxiga håraccessoarer en hel dag dag utan att det känns obekvämt, samtidigt som de håller håret på plats utan krångel. Det veganska lädret är mjukt och följsamt så dom ska passa alla. Hur bra?

Diademen kommer i tre utföranden; Your Woven Headband, Your Zebra Headband och Your Padded Headband. Alla i tidlös design som håller säsong efter säsong. Dessutom passar de lika bra till vardags som till mer eleganta evenemang som bröllop och fest. I snart ett år har jag arbetat fram produkter som jag är enormt stolt över. Detta har varit en dröm för mig sedan jag startade MyMolimenti och nu är äntligen kollektionen ute. Jag har en tydlig vision framåt och det är inte långt bort tills nästa släpp kommer. Då kommer jag intruducera en helt ny produktkategori, hur spännande?!

Your Woven Headband Army (länk)Mare (länk)

Ett exklusivt hårband skapat av veganskt läder av hög kvalité. Hårbandet är i flätat läder och ett gediget hantverk och tack vare dess tidlösa design och komfort är detta en accessoar du kan bära säsong efter säsong. Det är lite tjockare läder vilket gör hårbandet något högre. Jag älskar den gröna färgen, speciellt jag som har gröna ögon.

Your Zebra Headband – Marrone (länk)Nero Bianco (länk)

Kan vi prata om att djurmönstrat är mer aktuellt än någonsin och därför är hårbandet Your Zebra Headband ett säkert kort. Jag hade på mig det i smyg när vi var i Marbella för dessa två är förbannad snygga. Styla det tillsammans med säsongens bluskrage för en proper stil eller varför inte till en tunn polotröja med håret instoppat i kragen för en stilren look. Your Zebra Headband är en perfekt vardagsaccessoar då det inte behövs mycket därtill – hårbandet i sig gör jobbet och lyfter vilken outfit som helst.

Your Padded Headband Dusty Pink (länk) Light Ocean (klick)

Detta mina vänner är ett av våra mest exklusiva hårband och är också skapat av mjukt veganskt läder av hög kvalité. Designen och den matta ytan gör att diademet håller sig på plats en hel dag utan att glida av. Jag ville göra ett hårband där håret håller sig på plats med hjälp av hårbandet men inte göra hårbandet tajtare. Matcha det tillsammans med en snygg stickad tröja och en elegant kappa för en fulländad look denna säsong. Skippa smycken och låt hårbanden lyfta ditt hår. Dessa är någonting utöver det vanliga och jag ska hinta med att säga att dom kommer snart i fler färger.

Kolla in den här stjärnan. Snyggaste och skönaste tjejen jag jobbat med på länge. Ni ser hur en stickad tröja och hårbandet gifter sig med varandra? Just den här looken älskar jag.

Som ni kanske har sett har vi även ny paketering samt shoppingpåsar. Jag har fått väldigt mycket frågor om att ni vill köpa påsarna. Dom är till för återförsäljarna (frisörsalonger) som säljer MyMolimenti. Men vill ni att jag lägger ut dom på hemsidan så kan ni köpa hem? Bara hojta till.

Jag är överväldigad efter lanseringen igår och jag har fullt upp, minst sagt. Tusen tack för alla som köpt, skrivit och framförallt tack för att ni tycker om kollektionen. Glöm inte att följa MyMolimenti på Instagram för det kommer som sagt kommer mycket roligt framöver. All kärlekt till er ❤️

Kommentarer

  1. Anna

    Blev kär i det nedersta rosa diademet! Men min fråga är då jag ofta känner att diadem spänner och ger huvudvärk, hur känns diademet på huvudet?

    1. Elin Molimenti

      Oh, det är helt fantastiskt fint ❤️ Båda ”Your Padded” är mjukast och spänner inte så att det gör ont. Jag har lagt ut en video på MyMolimentis Instagram där jag visar och pratar om just det du frågar 😍 Kika in den! kram

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"