HairMyMolimenti

PASSA PÅ ATT ANVÄNDA DINA 25% RABATT

*innehåller reklam för MyMolimenti

Hej på er!

Hur mår ni? Jag mår bra förutom att jag är sönderstressad. Jag trodde aldrig att MyMolimenti skulle växa såhär snabbt och sedan den nya kollektionen kom så går det i raketfart uppåt. Jag driver bolaget själv och det är riktigt tufft att hinna med alla 3 jobb parallellt. Jag måste sätta mig ner i jul och se över hur jag ska jobba nästa år. Jag kommer inte att orka med allt ensam och måste ta in hjälp eller ta bort mer timmar från något annat. Bloggen blir såklart värst drabbad men ska jag vara ärlig så tycker jag om att posta lite då och då, ingen press utan mer när jag verkligen vill. Ena sidan av mig vill lägga ner den helt och låta bloggen vara kvar som arkiv men sedan kommer det stunder som nu. Då jag bara vill skriva av mig och kommunicera med er än 15 sek på Instagram.

ANNARS DÅ?

Jag var och tömde mina läppar på fillers igår. Jag har länge tänkt på det för det har inte riktigt känts helt rätt. Jag tycker mina läppar fått en konstig form och dom ser inte bra ut. Jag har research:at i ett år efter en person som jag vill göra om mina läppar hos. Det slutade med att en kund till mig som själv är injektion-sjuksköterska sa till mig att jag var tvungen att tömma först. Jag trodde inte att det var så illa, ack så fel jag hade. Sedan tipsade hon mig om en tjej som heter Rebecka som skulle vara guden inom injektioner för läppar. Jag litar på min kund till 100% och med vidare eftertanke bokade jag in en tid för att tömma och börja om från start. Så det gjorde jag igår och ni kan se mer om det på min Instagram. Min dm blev överfull utav frågor och nyfikenhet kring detta så återkommer i ämnet helt enkelt.

Your Accessorie Organizer – 549 kr (klick)

Sedan måste jag visa er vårt senare tillskott, en lyxig accessoar-väska/necessär. Det svårt att formulera rätt ord på svenska men jag är helt kär i den här. Jag älskar necessärer och att ha organiserat i livet. När jag reser har jag allt i små väskor och jag har länge känt att jag köpt på mig necessärer men aldrig riktigt fastnat för den perfekta. Därför tog jag saken i egna händer och tog fram en egen. Den passar både kvinnor och män pga den beige/bruna färgen, det mjuka veganska lädret och helheten är väldigt exklusiv till ett väldigt bra pris.

Den kommer i en fin dustbag också!

Jag har gjort flera videos om denna så kika in MyMolimenti’s instagram. Jag tänkte att jag skulle göra en video där jag visar hur enkelt det är att fylla necessären med allt du behöver. När vi var i Marbella nu hade jag 4 st med mig, snyggt och prydligt i väskan. En för smink, hudvård, hårvård och mina håraccessoarer/smycken. Bästa bagaget i mitt liv!

Annars vill jag tipsa er om att nu under hela helgen 27/11-29/11 har vi 25% på alla hårband (ink nya kollektionen) samt scrunchies. Det är vår första och enda rea för året. Passa på att köpa julklappar eller fyll på med accessoarer som du ofta använder. Har ni inte hunnit testa våra scrunchies är det ett ypperigt tillfälle att göra det nu. Ni får nu 2 st för 149 kr, ett riktigt kap. Eller om ni varit sugna på den nya kollektionen. Ni kommer till Black Friday sidan HÄR (klick).

Nu ska jag fortsätta jobba här på salongen. Hoppas ni får en mysig fredag ❤️

Kommentarer

  1. Millie

    Hej Elin!
    Jag älskar när du ger tips på bra shampoo. Det var ett tag sedan jag läste ett sådant inlägg. Men kanske kan du tipsa som svar på kommentaren? Jag har självfall (ibland frissigt) tunna hårstrån, men en del hår, skulle dock inte kalla det för tjockt. Fönar oftast ut det med rundborste efter tvätt. Känner mig just nu helt vilse i shampoodjungeln! Använder Angel wash från K.M, men upplever inte att den återfuktar tillräckligt. Har testat Hydrate som lägger sig som en hinna efter ett tag. Har du tips på något som är bra? Vad använder du själv just nu exempelvis?
    Tack på förhand! 🙂

  2. Iréne

    Hej 🙂 en fråga som inte alls har med hår, utseende etc , hoppas det är ok? 😀 Undrar över hundarna i fönstret, vart har du köpt den? Vänlig hälsning Iréne J

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"