HairLivsstil

GOD JUL

Hej på er!

God jul och gott nytt år. Äntligen har jag ro i själen att sätta mig ner och prata med er. Sedan vi kom hem från Marbella i slutet av oktober har mina 24h på dygnet i stort sätt inneburit jobb. Ju bättre allt går desto mer jobb och jag gör för det mesta allt själv fortfarande så det blir svårare att hinna med allt. Sedan är november och december pik-månader på salongen så jag hoppas ni har överseende med bristande uppdatering här inne. Men julen då? Det blev inte riktigt som planerat. Vi skulle åkt upp till Gävle till min familj men i och med pandemin kände alla att det var onödigt att riskera någonting. Det suger, jag vet men jag kände att vi vill fira kommande jular med varandra istället.

Vi bestämde oss för att köpa en julgran och maxa julen hemma istället. Granen hittade vi på Rusta och heter ”Aspen”. Vi blev förvånade över hur fin denna var. Sedan köpte vi allt pynt på Ica Maxi. Dock glömde vi en snyggare fot och en julgransmatta men äsch. Sedan bestämde jag mig för att baka lussebullar med mandelmassa och vanilj fyllning. Jag tycker egentligen att det är tråkigt att baka men vi gjorde det tillsammans, lyssnade på julmusik och drack glögg. Jag älskar att umgås med André så att det bara blev vi år gör mig verkligen ingenting.

Det här har jag väntat på, snö. Jag älskar snö och ni kan tänka er min lycka när jag vaknade i morse. Det yr fortfarande så jag hoppas det stannar nu. Dock skulle det regna imorgon men jag blir glad för det lilla. Vi hade en mysig julafton igår men god mat och vi facetime-ade med mamma och pappa flera gånger.

Hur hade ni det?! Var ni ensamma hemma eller firade ni som vanligt?

Jag ville piffa upp mig lite igår och satte på mig min nyårsklänning från förra året. Den är från Valerie och sitter så snyggt på kroppen. Jag har rätt svårt för tajta klänningar men denna sitter riktigt bra. Jag lockade håret med min AirWrap från Dyson, enkelt och snyggt. Sminkade på mig lite extra och kände mig redo för familje bilden, haha. Allt åkte av lika snabbt och julafton firades i mjukiskläder. Hoppas ni mår bra och hade en mysig jul igår. Idag ska jag släppa två nya hårband och fortsätta äta på all mat från igår. Jag kommer vara ledig från salongen fram till 5/1 så det kommer uppdateras bättre, jag lovar.

Kommentarer

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"